Ειδικά θέματα > Χορδές, πένες, αξεσουάρ
Strings And Beyond free shipping
saved:
Εχω διαβασει πολλα σχετικα για παλιες χορδες κτλ,ειναι ενας profesor string που λεει οτι φτιαχνει τις κλποιοτικοτερες χορδες και οτι δεν πρεπει να ειναι ποτε παλιες οταν τις αγοραζεις,ο skip απο τις kalium τις αποθηκευει οχι τυλιχτες αλλα απλομενες,ο octave4plus τις φτιαχνει οταν τις παραγκιλεις και αν θες με εξτρα κοστος,ελεγχει pitch-tension στο scale που του λε
ς.Εγω να πω την αληθεια,δεν καταλαβαινω και πολλες διαφορες,και πισυεψε με το εχω εξαντλισει τοσο που σκεφτομαι να κανω μηχανη να τιλιγω χορδες,το μονο θεμα ειναι να βρω σιρμα,αν και βρηκα ενα εργοστασιο στην Αγγλια.
Παντως παιρνω newtone strings,που ειναι σε καλη τιμη,φουλ συνενοηση-εξυπιρετηση,και ολα κομπλε.
Πραγματικα πιστευω οτι στην κιθαρα πιο ευκολα καταλαβαινεις τις μαπα απο τις καλες.
Παντως,αν θες μηλα με τον Neil απο τις newtone,ζητα ενα σετ οπως το θες(gauge-tension-scale) και δοκημασε.Αν θες σε βοηθαω πως να τα υπολογισεις αυτα
mouz:
... με την ευκαιρία του πρώτου ποστ αν και δεν κατάφερα να πάρω με δωρεάν μεταφορικά, πήρα κάποιες χορδές για ηλεκτρική και ακουστική, ένα κουρδιστήρι daddario μία ζώνη και κάποιες ξύλινες πένες για χαβαλέ γιατί μου γυάλισαν. Η τιμή με τα μεταφορικά ήταν οκ, άργησε πολύ να φτάσει το δεματάκι (κανένα μήνα), αλλά μου είπαν σε mail να μην ανησυχώ, αν δε φτάσουν στο μήνα τα ξαναστέλνουν. Όταν ήρθε το δεματάκι είχε και χειρόγραφο μέσα που έλεγε ευχαριστώ για την παραγγελία και ένα δυο 'δωράκια', κάτι αυτοκόλλητα και ένα κωδικό για ένα δωρεάν πρόγραμμα. Από τότε μου έρχεται και το mail με τα δωρεάν μεταφορικά όταν παίζει (που όμως δεν ισχύει στα πολύ ενδιαφέροντα πακέτα των 5 - 10 σετ χορδών όπως λένε).
Γενικά μου άρεσε πολύ η συμπεριφορά τους και πλέον λέω από εκεί να ψωνίζω.
panixgr:
μιας και το φερε η κουβέντα , τα σετ 10άρες που είχα πάρει απο LIDL ζουν και βασιλεύουν, αν ξαναβγεί προσφορά (10 ευρώ τα 5 sets) θα πάρω σίγουρα. Επίσης είναι λίγο θαμπες και όχι τόσο γλυστερές στην αρχή αλλά στρώνουν και είναι σουπερ στην συνέχεια , και ανθεκτικές, τουλάχιστον όσο οι Daddario που βάζω στις Ibanez.
saved:
Το μονο σιγουρο ειναι πως η lidl δεν εχει εργοστασιο χορδων.Τις παιρνει με τεραστιες μαζικες παραγκελιες απο εργοστασιι,και βαζει δικη της συσκευασια.
Εγω πιστευω τις παιρνει απο dadario μιας και ειναι το μεγαλυτερο εργοστασιο στον κοσμο,οποτε μπωρει να ριξει την τιμη
panixgr:
--- Παράθεση από: saved στις 11/06/17, 10:31 ---Το μονο σιγουρο ειναι πως η lidl δεν εχει εργοστασιο χορδων.Τις παιρνει με τεραστιες μαζικες παραγκελιες απο εργοστασιι,και βαζει δικη της συσκευασια.
Εγω πιστευω τις παιρνει απο dadario μιας και ειναι το μεγαλυτερο εργοστασιο στον κοσμο,οποτε μπωρει να ριξει την τιμη
--- Τέλος παράθεσης ---
κινεζικες είναι, τις είχα βρει στο ebay : http://www.ebay.co.uk/itm/Set-of-6-Nickel-Steel-Strings-For-Electric-Guitar-150XL-009in-Fabulous-Quality-/222457739913?hash=item33cb83ba89:g:I8EAAOSwCU1Y3fAX
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση