Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - sof1a

Σελίδες: [1]
1
Οι Summer Camp & οι Utopia Groovers συναντιούνται για 1η φορά σε μια βραδιά γεμάτη ενέργεια, κέφι και πολλή μουσική!!!
Σάββατο 16/04/2016 @ Ghost House.

Σας περιμένουμε!!!!!!!!!  ;D


https://www.facebook.com/events/980664275315853/


 

2
Καλημέρα admins! Απο το πρωί μου έχει δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα: Όταν του ζητάω να μου εμφανίσει τα "μη αναγνωσμένα μηνύματα απο την τελευταία επίσκεψη" μου δείχνει οτι δεν έχει κανένα, ενω εγώ βλέοω απο τα θέματα οτι υπάρχουν. Το προσπάθησα αρκετά μέχρι που μου ζήτησε να κάνω αποσύνδεση, έκανα αλλά δεν θυμόμουν τον κωδικό πρόσβασης ( :-[ ) γιατί δεν τον έχω χρησιμοποιήσει απο όταν έκανα την εγγραφή και τον μπλόκαρα... Τον ανανέωσα, έσβησα τα cookies μου γιατί κάτι δεν του άρεσε και τώρα πάλι απο την αρχή!!! Ευτυχώς με αφήνει με τον νεο κωδικό να μπω αλλα δεν μου δείχνει τα νεα μηνύματα και αν πολύ επιμείνω μου ζητάει αποσύνδεση...
:( :( .. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω??

Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ, Ευχαριστώ.

3
Αθλητισμός / ΠΙΝΚ ΠΟΝΚ
« στις: 02/06/08, 12:00 »
Μήπως ξέρουμε κανένα χώρο κοντά στο κέντρο ή στην Κηφισσιά που να μπορείς να παίξεις πινκ πονκ?? Δώστε μου λίγο απο τα φώτα σας... (πριν σας τα κόψει η ΔΕΗ!!!!) ;D Ευχαριστώ.. :)

4
Υγεία / ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑ?
« στις: 26/05/08, 12:36 »
Επειδή λοιπόν αν περιμένετε να βρώ εγω χρόνο να συντάξω ένα τέτοιο κείμενο.....  :o χαθήκαμε!!! Σας παραθέτω την σαφέστερη εικόνα - κατα την δική μου ταπεινή άποψη πάντα..- που βρήκα καταγεγραμμένη απο το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων. Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να με ρωτήσετε μέσω του topic ή με πμ και ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω.


Ρεφλεξολογία
κείμενο τού Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων


Τα πέλματα και οι παλάμες είναι ο καθρέπτης του σώματός μας!

Η ρεφλεξολογία είνα μια επιστήμη, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Ονομάζεται και ζωνο-θεραπεία, διότι βασίζεται στην αρχή των δέκα αντανακλαστικών ζωνών που διαπερνούν το σώμα μας και απολήγουν στα πέλματα και στις παλάμες, όπου ο ρεφλεξολόγος ασκεί τις τεχνικές του, τη "θεραπεία" με την αρχική έννοια του όρου, που σημαίνει στην αρχαία ελληνική γλώσσα φροντίδα, περιποίηση, υπηρεσία του συνανθρώπου.

Η μέθοδος αυτή αντιμετωπίζει τον άνθρωπο σαν σύνολο. Ο/η ρεφλεξολόγος δεν θεραπεύει συγκεκριμένες παθήσεις, όμως χαλαρώνοντας και ενεργοποιώντας το σώμα, μέσω της διέργεσης των αντανακλαστικών σημείων με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις, απελευθερώνει τις θεραπευτικές δυνάμεις του σώματος. Ετσι, επιτυγχάνει την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Η εμπειρία των περισσότερων ανθρώπων είναι ένα αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης, ξεκούρασης, ευεξίας και χαράς.

Ο/η ρεφλεξολόγος δεν κάνει διάγνωση ιατρικών καταστάσεων, αλλά τα ρεφλεξολογικά ευρήματα είναι πολύτιμα σ' αυτόν, για την εκτέλεση της δικής του εργασίας. Μπορεί να συνδυαστεί, ως συμπληρωματική μέθοδος, με οποιαδήποτε παραδοσιακή -ή μη- μέθοδο θεραπείας, καθώς είναι τελείως φυσική και ακίνδυνη, όταν εφαρμόζεται από άτομα που έχουν εκπαιδευτεί καταλλήλως.

Την πανάρχαια αυτή τεχνική (5.000 χρόνια εφαρμόζεται με τον ίδιο πάντα τρόπο) έρχεται να εκμεταλλευτεί πάλι ο σύγχρονος άνθρωπος, για να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον απασχολούν. Αναφέρουμε ότι σε δύο εργοστάσια της Κίνας έχει καθιερωθεί, στο διάλειμμα, όλοι οι εργάτες να βγάζουν τα παπούτσια τους και να περπατούν με γυμνά πόδια σε ειδικά διαμορφωμένο μονοπάτι με βότσαλα, άμμο, πέτρες, νερό κ.λπ.. Επίσης, η εταιρεία "Unipart", στην Αγγλία, παρέχει στους εργαζομένους της την ευκαιρία να δέχονται τη βοήθεια των ρεφλεξολόγων, διότι έχει διαπιστωθεί ότι η απόδοση τους αυξάνεται, καθώς εργάζονται δίχως άγχος και ότι μειώνονται οι εργατοώρες απουσίας τους, εξαιτίας των συνηθισμένων προβλημάτων υγείας. Στο Ισραήλ 6.000 ρεφλεξολόγοι παρέχουν τις υπηρεσίες τους, ενώ στη Δανία το 10% του πληθυσμού δέχεται ρεφλεξολογία από 3.000 ειδικούς.

Γι' αυτό, συνιστούμε περισσότερη αγάπη στα πόδια μας. Η ενεργοποίηση, σωστή φροντίδα και περιποίησή τους, μας δίνει υγεία και μακροζωία.

Οι ρεφλεξολόγοι της Ελλάδας έχουν οργανώσει από το 1992 το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων (Σ.Ε.Ρ.), το οποίος έχει ως σκοπό του την ενημέρωση, την προώθηση και την κατοχύρωση της ρεφλεξολογίας. Πρωταρχικός, επίσης, στόχος του είναι η ενημέρωση των ρεφλεξολόγων και η προστασία των μελών του, καθώς και η προστασία του κοινού από άτομα που αυτοαποκαλούνται ρεφλεξολόγοι, δίχως να έχουν την απαιτούμενη εκπαίδευση, η οποία σήμερα απαιτεί εξειδίκευση τουλάχιστον ενός έτους. Ο Σ.Ε.Ρ. συνεργάζεται στενά με την Ευρωπαϊκή Οργάνωση των Ρεφλεξολόγων REN, καθώς και με το Παγκόσμιο Σύλλογο I.C.R. των οποίων είναι μέλος. Συμμετέχει ενεργά στα συνέδριά τους, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε διάφορα μέρη του κόσμου.


Τα κείμενα προέρχονται απο το site του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων: http://www.therapeia.gr/reflexologia/themata/1.shtml

5
Ψάχνω εδώ και ένα χρόνο ρε παιδιά να βρω ένα παγοδρόμιο και το μόνο που έχω βρει είναι αυτό που "υπήρχε" στο Μαρούσι αλλά απ'οτι φαίνεται έχει κλείσει... Υπάρχει τελικά κάτι διαθέσιμο στην Ελλάδα??? :-\

Σελίδες: [1]