Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Καθόδιος (φλουτσ)

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 63
26
Εφέ / Απ: Αγορά πεταλιερας πολυεφε
« στις: 08/11/18, 20:17 »
Δική μου παράλειψη χάριν συντομίας. FX loop send return έχει. Για "looper" δε γνωρίζω αν έχει. Τέλος έχει είσοδο για expression pedal που όπως σωστά ανέφερες οι τιμές τους ξεκινάνε απο περίπου 25€. Θεωρώ οτι ένα μηχάνημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ξεχωριστά πετάλια δεν θα σε μπερδέψει όσο άλλες πεταλιέρες. Θα σου έλεγα και για το mooer red truck αλλά δεν το έχω ακούσει από κοντά.

27
Εφέ / Απ: Αγορά πεταλιερας πολυεφε
« στις: 08/11/18, 12:20 »
Επίσης στα 200€ πάνω-κάτω βρίσκεις μεταχειρισμένο και το tc nova system που διαθέτει λούπα και expression, χρησιμοποιείται σαν ξεχωριστά πετάλια και έχει και πολύ καλά drive. Είναι σίγουρα μηχάνημα που θα σου μείνει.

29
9-42 κατά 99%. Αν είναι καινούργια η κιθάρα θα θέλει έτσι κι αλλιώς σετάρισμα οπότε φόρα της ότι πάχος χορδές σε βολεύουν.

30
Να τη χαρείς! Βάλε και φωτογραφία για το απαραίτητο οφθαλμόλουτρο!

31
Σπύρο απ το στόμα μου το πήρες!!!

33
Καλωσήρθες και απο μένα. Οι αμερικάνες μπορεί να υπερτερούν σε εξαρτήματα όπως γέφυρα, κλειδιά ίσως και στα ηλεκτρικά. Μία καλοσεταρισμένη squier θα σου δώσει καλύτερη αίσθηση από μία ασετάριστη αμερικάνα αν και παίζει ρόλο
Και η όλη κατασκευή.
Πρόσφατη αγορά μεξικάνας jazzmaster μου άφησε άριστες εντυπώσεις μετά το σετάρισμα.

34
Πανέμορφη, άξιος!

35
Εφέ / Απ: BIG problem σε 2 πεταλία
« στις: 08/10/18, 02:13 »
Για Αθήνα ξέρω άτομο αλλά αν με απατάει το alzheimer είσαι Θεσσαλονίκη

37
Γιεπ, αγόρασα κι εγώ πρόσφατα από Κίνα. Πλήρωσα 15€ εκτελωνισμό και το 24% της τιμής του προϊόντος. Μου ζήτησαν και τιμολόγιο απο το τελωνείο.

38
Η φωνή δικιά σου ή του bt;

39
Πολύ καλό! Αν επιτρέπεις θα δοκίμαζα να του φτιάξω μουσικούλα.

40
Σαμοθράκη δαγκωτό κι ας χάσω τη μασέλα!

42
Δίκιο έχει ο mod. Σε σχέση με το πολυεφέ θεωρώ οτι θα σε μπερδέψει και δεν θα αποκτήσεις σαφή ιδέα για το τι κάνει κάθε εφέ.

Αν το μπάτζετ σου είναι στα 300€ περίπου όπως προκύπτει απο τα link σου, εγώ θα πρότεινα:

https://www.thomann.de/gb/harley_benton_sc_550_paradise_amber_b_stock.htm

https://www.thomann.de/gb/kustom_kg112fx.htm

Σαφώς ο mustang και ο Katana είναι καλύτερες επιλογές. Αν μπορείς να διαθέσεις περισσότερα χρήματα αξίζει τον κόπο. Spider μην πάρεις για κανένα λόγο.

Τώρα αν καταλήξεις σε ενισχυτή χωρίς εφέ, αυτό το κινεζάκι θα ήταν συμπαθέστατη επιλογή για εφέ χωρίς πολλά μπερδέματα.
https://www.zipy.gr/p/ali/sonicake-multi-guitar-effects-strip-pedal-rockstage-classic-arena-rock-guitar-effects-chorus-distortion-delay-reverb-plug-choice/32858538040/

Καλές αγορές!

43
Καλώς την.
Αρχικά το βασικό κούρδισμα είναι ίδιο σε όλες τις κιθάρες άρα και οι νότες στην ταστιέρα ίδιες. Αυτό που αλλάζει σε κάθε στυλ κιθάρας είναι η νοοτροπία παιξίματος και κάποιες τεχνικές. Θεωρώ οτι εφ όσον παίζεις κλασική δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα για αρχή.

44
@hot_sauce (φλουτσ) δεν ξέρω αν έχει κάποιον ειδικό ο Αρμάος (μπορεί και να έχει) αλλά ενα καλό σετάρισμα ανεβάζει λεβελ το όργανο, ένα κακό το κατεβάζει.

45
Βάσικα λίγες κιθάρες περνάνε από σεταπ της προκοπής απο εργοστάσιο ή μαγαζί. Πήγαινέ την για ένα σετάρισμα και θα στρώσει.

46
Σε αυτή την περίπτωση ίσως βοηθούσε κανονικός δάσκαλος που θα ασχοληθεί με εσένα, βέβαια αν δεν έχεις και έμφυτα κάποια πράγματα μην περιμένεις μεγάλες αλλαγές

47
Γειά σου, αν κάνεις μία αναζήτηση στο you tube θα βρείς πολλά μαθήματα τα οποία θα σου δείξουν κάποιες βασικές ασκήσεις φωνητικής. Πιστεύω ένας δάσκαλος θα σου δείξει καλύτερα πως να χρησιμοποιείς το διάφραγμα και να μην επιβαρύνεις το λαιμό σου.
Όλα τα παραπάνω θα σου δείξουν πως να τραγουδας σωστά.
Παίζοντας κιθάρα δεν τραγουδας καθόλου;

48
Να παραγγείλεις, λέει, κιθάρα relic και να σου έρθει με γρατζουνιές. Ούιιιιιιιιιιιιι!

49
Ωραίο, πανηγυρτζίδικο. Οι στίχοι βέβαια δεν μου αρέσουν αλλά ποιός χέστηκε! Και ο Τζόρνταν έκανε καλή δουλειά.

50
Περίπου όσο ένα καινούριο classic vibe 70 δηλαδή και στα μέτρα σου, άρα συμφέρουσα κίνηση.

Σελίδες: 1 [2] 3 4 5 ... 63