Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Καθόδιος (φλουτσ)

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 63
51
Ωραία πράγματα.
Επειδή βλέπω ηλεκτρικά, μαγνήτες και μπράτσο είναι squier, είναι επιλογή απο διαφορετικά μοντέλα; Μία αναβάθμηση σε κάποιο απο αυτά τα squier δεν πλησίαζε το επιθυμητό αποτέλεσμα;
Επίσης όταν με το καλό τελειώσεις πες μας και τι κόστος είχε το part p-bass.

52
Αντικαλησπέρα, πετάλια χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τύπο ενισχυτή ανάλογα με τις ανάγκες του κιθαρίστα (κάποιοι δεν χρησιμοποιούν καθόλου).
Ως προς το δεύτερο σκέλος της ερώτησης η απάντηση και πάλι εξαρτάται απο τις ανάγκες του κιθαρίστα. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί και φυσικά πολλοί ενισχυτές είναι μονοκάναλοι.

53
Γενικά έχε κατά νου οτι υπάρχουν 2 πολύ γενικές κατηγορίες ενισχυτών. Οι βρετανικής χροιάς (πχ marshall, vox, orange, laney κλπ.) και οι αμερικανικής (πχ fender, messa κλπ) με τις υποκατηγορίες τους φυσικά αφού όλοι έχουν ξεχωριστές και ιδιαίτερες χροιές.

54
O Fender Bassbreaker είναι επίσης καλός, αλλά Marshall-ίζει πάρα πολύ, οπότε αν θέλεις κάτι με τον κλασσικό Fender ήχο, ίσως να μη σε ικανοποιήσει.


δηλαδή, τι χαρακτηριστικά στην χροιά του ήχου έχει παραπάνω ένας Marshall;

Απλά, βρετανική χροιά.

56
Ο studiotone είναι απλά ερωτεύσιμος. Και για τον laney cub 12R τα καλύτερα θα σου πώ απλά είναι μονοκάναλος και το φουτσουϊτς είναι μόνο για το Reverb. Βέβαια όταν βαριέμαι να συνδέσω πετάλια και καρφώνω κατευθείαν, φτιάχνω ένα ωραίο drive και καθαρίζω ωραιότατα από το volume.

57
Άκρως ενδιαφέροντα τα specs! Πότε θα κάνουμε GASοσυνάντηση να την πασπατέψουμε; Θεωρητικά με μία καλή ζώνη δεν θα έχεις πρόβλημα με το μπράτσο.

58
Ωραία φάση για μαστόρεμα αλλά το όργανο που θα προκύψει θα είναι αξιοπρεπές ή θα γίνει διακοσμητικό τοίχου; Αποκλείεις την περίπτωση να παραγγείλεις parts της αρεσκείας σου, μαγνήτες, hardware, κλπ ξεχωριστά και να τα συναρμολογήσεις;
Φυσικά το μπάτζετ θα ανέβει κατά πολύ αλλά το αποτέλεσμα θα είναι ένα όργανο πολύ καλής ποιότητας όπως το θέλεις.

59
Καλοφάγωτη Σταύρο! Τα φαουλάκια που σημείωσες καλο θα ήταν να τα αναφέρεις στον Oswald αν δεν το εχεις κάνει ηδη.

60
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια αδελφέ. Θα το προσπαθήσω αλλά το βλέπω για απουσία.

61
Αν τα πηγαινεις καλά με DAW ψάξε βρες το ezdrummer.
Αν προτιμάς κάτι πιο μπακαλίστικο αλλά ταμάμ για jam και και πολύ βοηθητικό ωστε να στήνεις πάνω κομμάτια υπάρχουν διάφορα πετάλια με samples απο τύμπανα (κάποια έχουν και μπάσο) όπως το trio band creator της digitech. Βγάζουν και άλλες εταιρείες ανάλογα.

63
Καθαρίζω ταστιέρα παντα όταν αλλάζω χορδές. Το intonation χαλάει και όταν παλιώνουν οι χορδές.

64
Αλλάζω συχνά χορδές. Δε μπορώ να προσδιορίσω τη συχνότητα αλλά το καταλαβαίνω στο χέρι.
Καθαρίζω επίσης γιατί από ιδρώτα σκόνη κλπ οι χορδές πιάνουν μάκα από κάτω και μπορεί εύκολα να κολλήσει στην ταστιέρα οπότε καθαρίζω μετά απο πρόβα ή live (δευτερόλεπτα παίρνει) μέχρι να αλλάξω χορδές. Μετά καθαρίζω την κιθάρα και γκρινιάζει η γυναίκα "αν καθάριζες και το σπίτι όπως καθαρίζεις την κιθάρα μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα....."

66
Στα ηλεκτρονικά τύμπανα παίζει μεγάλο ρόλο η αίσθηση στο χέρι του ντράμερ. Ο δικός μου όποτε παίζει με το γιαπωνέζικο κουζινάκι του βγάζει φουσκάλες και ενίοτε σπάει μπαγκέτες.
Τώρα, το πρώτο σετ που παρέθεσες, το ακριβό, σου δίνει και την ευχέρεια να στήσεις το ταμπούρο και το hi-hat όπου σε βολεύει όντας με ξεχωριστή βάση.
Ο ήχος πάντως έχει να κάνει καθαρά με το λογισμικό.

67
Η dunlop βγάζει κάτι καθαριστικά και λιπαντικά για rosewood ταστιέρες. Κάνουν δουλειά αν τα χρησιμοποιείς σε καθε άλλαγμα χορδών.
Άντε, καλοφάγωτη η lp και καλόπαιχτο το θράψαλο!

68
Όταν τσίμπησα τη jazzmaster δεν είχα φούρνο για κανα χρόνο (τα μάτια, όμως, δούλευαν)!
Απύθμενο θάρρος, μέγας σεβασμός. Είσαι ο αρχηγός της συμμορίας!
Καλόπαιχτη, καλά κρασά και μαθε να κάνεις σούσι!

69
Update


Κιθάρα> zvex fuzz factory> mister cry baby> korg pitchblack tuner> wampler tumnus (od)> jam red muck (russian muff)> jam waterfall (chorus, vibrato)> carl martin dc drive> mxr phase 90> side effects bug electric (tremolo, ring)> jam delay llama supreme> ehx memory man w hazarai> digitech trio band creator> ενισχυτής

70
Εκεί γύρω στο 1:10 μυρίζει οβελίας. Γενικά συμφωνώ με τον Σπύρο. Πολύ καλό παίξιμο αλλά ο ήχος στα υπόλοιπα δεν ειν της προκοπής και φυσικά πολύ μακρυά απο μια 335 σε tween reverb.

71
Για την ιστορία υπάρχει άλλη μία ελληνική βερσιόν και την παραθέτω.
https://youtube.com/watch?v=RYv7gD2Ufck

Δε μ' άρεσε ο ήχος του drive της κιθάρας αλλά μ' άρεσε η προσπάθεια.

72
Τέτοια μου λες και με ρίχνεις σατανά!

73
Να μήν ξεχνάμε και την εξίσου σημαντική παγκόσμια ημέρα μπριζόλας και πεολιχείας που επίσης εορτάζεται σήμερα!

74
Εχω στούντιο αλλά πιστεύω πως θα προλάβω.

75
Καλόφτιαχτη να είναι! Ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα η περίπτωση.

Σελίδες: 1 2 [3] 4 5 6 ... 63