Ειδικά θέματα > Χορδές, πένες, αξεσουάρ

Strings And Beyond free shipping

<< < (2/8) > >>

modfori:

--- Παράθεση από: noe13 στις 12/01/17, 02:12 ---Ρε παιδες εγω που πηγα να αγορασω μου εβγαλε μτφ 13δολ

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση από: mouz στις 12/01/17, 07:13 ---... και εμένα. Μήπως τέλειωσε η προσφορά; Πάντως καλή η ειδοποίηση, αν προλάβουμε την επόμενη φορά ακόμα καλύτερα χεχε.

--- Τέλος παράθεσης ---

παιδες ισχύει ακόμα
στο 1ο ποστ έχω κάνει copy -paste τις προϋποθέσεις για τα δωρεάν μεταφορικά

image url upload

Shadow_Explorer:
+1 modfori
Μόλις παράγγειλα χωρίς extra shipping fee. Το site μπαίνει στη λίστα. ;)

mouz:
... ρε παιδιά ξαναπροσπάθησα τώρα και μου βγάζει πάλι shipping 13 δολάρια για 7 σετ. διάλεξα αρχικά μόνο ένα σετ γιατί είχα στην αρχή το 10αρι πακέτο της daddario και είδα στο ποστ ότι τα πακέτα δεν παίζουν στην προσφορά και πάλι μου έβγαλε μεταφορικά. Πάντως οι τιμές είναι καλές και η επιβάρυνση των μεταφορικών δεν είναι τόσο μεγάλη (χωρίς τα μεταφορικά οι τιμές είναι σούπερ) οπότε νομίζω θα παραγγείλω έτσι κι έτσι. Θενκς έτσι κι αλλιώς :)

panixgr:

--- Παράθεση από: modfori στις 12/01/17, 11:31 ---
--- Παράθεση από: noe13 στις 12/01/17, 02:12 ---Ρε παιδες εγω που πηγα να αγορασω μου εβγαλε μτφ 13δολ

--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση από: mouz στις 12/01/17, 07:13 ---... και εμένα. Μήπως τέλειωσε η προσφορά; Πάντως καλή η ειδοποίηση, αν προλάβουμε την επόμενη φορά ακόμα καλύτερα χεχε.

--- Τέλος παράθεσης ---

παιδες ισχύει ακόμα
στο 1ο ποστ έχω κάνει copy -paste τις προϋποθέσεις για τα δωρεάν μεταφορικά

image url upload

--- Τέλος παράθεσης ---

για το ίδιο ακριβώς προϊόν και για οτιδήποτε δοκίμασα, βγάζει + shipping cost απο $10++

noe13:
επισης τονιζει οτι κανει free shipping US-Canada over 35dollars...τωρα τι να πω κ μενα μου  βγαζει εξοδα αποστολης!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση