Διάφορα > Διασκέδαση

Χιουμοριστικά κείμενα V1.2

(1/43) > >>

atzolina:
Αυτός που βρίσκεται μεταξύ γκρεμού και ρέματος, έφτασε εκεί κολυμπώντας ή
σκαρφαλώνοντας?

Αυτός που σκέφτηκε τη φράση "κορίτσι σαν τα κρύα νερά", έχει δοκιμάσει την
επίδραση του κρύου νερού στη σεξουαλικότητά του?

Αφού το ψάρι πάει με λευκό κρασί, δεν θα έπρεπε το σούσι να πηγαίνει με
σταφύλια?

Τα κουνούπια θα σταματούσαν να μας τσιμπάνε αν τους βάζαμε πάνω στο τραπέζι
ένα έτοιμο μπολάκι με αίμα?

Αντί να φεύγουμε σιγά-σιγά, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε λίγο ακόμα και
μετά να φύγουμε γρήγορα-γρήγορα?

Από καθαρά ανατομικής πλευράς, σε ποιο ακριβώς σημείο του αιδοίου δένεται το
καράβι, προκειμένου να το σύρει?

Πού στήριζε η Εύα το φύλλο συκής?

Θα είχε διαφορά για κάποιον αν, αντί να τραβάει ένα ζόρι, το έσπρωχνε?

Αφού ο Superman πετάει με τέτοια ταχύτητα, γιατί δεν έχει ποτέ μυγάκια
κολλημένα πάνω του?

Όταν οι ταξιτζήδες κάνουν όπισθεν, δεν θα έπρεπε να μας δίνουν λεφτά πίσω?

Πόσα χρόνια διαρκεί ένα "ζαμάνι"?

Ο Νταρντανιάν ήταν Αρμένης?

Πού βρισκόταν η Παλαιά Ζηλανδία?

Ο "μπεκρή-μεζές" φαίνεται στο αλκοτέστ?

Δηλαδή, εκτός από "ένα μικρό πορτοκαλί φρούτο με κουκούτσι" τι άλλο μπορεί
να εστί ένα βερίκοκο?

Αν βάλεις ανάποδα τις μπαταρίες σε ένα φακό, βγάζει σκοτάδι?

Έχει νόημα μια επιγραφή με τη φράση "μην εγγίζετε" να γραφτεί σε σύστημα
μπράιγ?

Τι μονάδα μέτρησης είναι το "κοτζάμ"?

Όταν ένα "τόσο δα" μεγαλώσει, γίνεται "τόοοοοσα δα" ή "τόσο δάααααα"?

Holy Diver:
Αυτές οι απορίες είναι από το βιβλίο του Γιώργου Ζαχαριάδη " Απορίες ενός ζαλισμένου αθηναίου". Αγοράστε το, έχει ΤΟ γέλιο.

atzolina:
ΜΕΡΟΣ Α'

1 - Κυρια Δημητριου, σ' αυτη τη συναυλια τα τραγουδια που ειπατε ηταν ανεκδοτα; - Οχι, καθε αλλο, ηταν πολυ σοβαρα. (Ο δημοσιογραφος εννοουσε αν τα τραγουδια δεν εχουν εκδοθει)
2 Τελευταια διαβαζω πολυ ποιηση και ο αγαπημενος μου ποιητης, ειναι ο Καζαντζακης. Το θεωρω εθνικο μας ποιητη
3 Φετος το καλοκαιρι ειχα παει στην Κρητη και ειχα ενα σπιτι με θεα τον Ατλαντικο και ηταν υπεροχα
4 Μ'αρεσει να καθομαι στο Σουνιο και να αγναντευω τον Ατλαντικο
5 -Αν σας προτειναν να κανετε μια ταινια, ποια θα διαλεγατε; -Θελω να παιξω τον Τιτανικο, ειναι πολυ ρομαντικο
6 -Κυρια Δημητριου, διαβαζετε; -Ναι το ξερω
7 Ρε παιδια δεν καταλαβαινω Αραβικα, δεν ειμαι Αραβιδα
8 -Αυτες οι αντιγραφες κυκλοφορουν ευρεως -Συγνωμη κυριε Ευαγγελατε, αυτον τον Εβραιο, δεν πρεπει καποιος να τον συλλαβει;
9 Εγω δεν εχω πατησει το ποδι μου ποτε στην Τουρκια. Μονο στην Κωνσταντινουπολη πηγα
10 Ουδεν καλο αμπιγιεζ καλου
11 Δοξα το Θεο, ειμαι αθεη
12 Θελοντας να βρισει καποιον δημοσιογραφο, λεει: -Ειστε αναιδης και πραος
13 Ναι μου αρεσουν οι Τουρκαλες και οι Τουρκαλοι
14 Εγω εναν ανθρωπο φοβαμαι στη ζωη μου, τον Θεο
15 Απο τους Γαλλους σκηνοθετες του σινεμα, ξεχωριζω και θαυμαζω ιδιαιτερα τον Νουβελ Βανγκ
16 Με κατηγορουν οτι δεν λεω ποιοτικα τραγουδια. Δηλαδη τι να τραγουδισω, Λορκα;
17 Εχω ωραιο ντεκολτε και το δειχνω, τι να κανω; Το δειχνω ομως φινα και οχι φτηνα
18 Τα πειρατικα CD κυκλοφορουν στην μαυρη αγορα και ξερεις Νικο, γιατι τα λενε ετσι; Ε; Γιατι τα πουλανε μαυροι
19 -Πειτε μας πως σας φανηκε η Τουρκικη κουζινα -Δεν ξερω, εγω στο σπιτι μου εχω Ιταλικη
20 Σε συνεντευξη στην Αννα Παναγιωταρεα: -Εχετε κανει κανενα σφαλμα που το μετανιωσατε; -Φυσικα. Σε αυτη τη ζωη κανεις δεν ειναι ασφαλτος
21 Δεν εχω συναντησει ατομα του δικου μου βεγγαλικους (αντι για βεληνεκους)
22 -Κυρια Δημητριου, γνωριζετε τον Πικασο; -Αυτο το κιτρινο ανθρωπακι στα Ποκεμον;
23 -Στην Αιγυπτο το τραγουδι σας ειναι νουμερο 1 και μετα ειναι εκεινο της Σελιν Ντιον -Η Σελιν το ξερει;
24 Εχω επισκεφθει την Τουρκια και θα επισκευθω και ολες τις Αραβικες χωρες
25 Η κορη μου οταν μεγαλωσει θελει να γινει αναισθητικος
26 -Ποια η γνωμη σας για τις μειονοτητες; -Α δεν ξερω χρυσο μου, εγω εχω μονο πλεονεκτηματα
27 Πρεπει να ευγνωμονουμε τον Θεο που ειμαστε Ελληνες και εχουμε αυτη την τοσο ωραια Ελληνικη μυθολογια απο τους αρχαιους, οπως ο Ομηρος και ο Αισωπος
28 Το σπιτι μου το εχω κανει υπεροχο, κανονικο μαυσωλειο
29 Η νυχτα ειναι πιο λαμπερη απο την μερα, λογω τα φωτα
30 Η παρασταση αυτη με ξαναεκανε παιδι παλι απο την αρχη... αλλα ειμαι παιδι

.......συνεχίζεται !!!! ;D

atzolina:
ΜΕΡΟΣ Β'

31 Στην Τουρκια εχω πουλησει 100000 πωλησεις
32 -Υπογραψατε για τις ταυτοτητες; -Οχι, δεν ηξερα που να παω. Ρωτησα να μου πουν αλλα δεν μου ειπε κανεις
33 -Πως διατηρειτε την σιλουετα σας; -Τρωω ειδη υγιεινης
34 -Μα δεν τιθεται θεμα -Οχι, το τιθω εγω
35 Απο τους εν ζωη καλλιτεχνες, χαρηκα που συνεργαστηκα με τον αειμνηστο Στελιο Διονυσιου
36 Εχω τοσα πολλα ρουχα που ειναι αδυνατον να τα τακτοποιησω μονη μου. Αυτη ειναι δουλεια της γκαρνταρομπιστ
37 Οταν το καμαρινι της γεμισε με κατσαριδε;, ειπε: -Να φωναξουν τον απολυμαντερ
38 Θαυμαζω πολυ τον Γκαντι. Εκανε τοσα για την Κινα
39 Απο νεους, μου αρεσουν, η Τσαλιγοπουλου, ο Μπασης, η Πρωτοψαλτη... Δεν ειναι νεα καλλιτεχνης η Πρωτοψαλτη; Ε δεν ειναι και γερασμενη η γυναικα
40 Με κατηγορουν οτι εχω αυλη. Και αυτο μου το προσαπτουν. Αφου εχω μικρο παιδι, που θα παιζει;
41 Για μενα οι θαυμαστες μου, κοβουν τις φλεβες μου
42 Δεν εχω ενα σωματοφυλακα, εχω δυο, γιατι φοβαμαι και τους εχω για μια ωρα αναγκης. Τον κακομοιρη τον John Lennon πως τον φαγανε δηλαδη;
43 Τα παλια μου ρουχα τα κανω κειμηλιο στην ντουλαπα μου
44 -Εχετε αρκετα χρηματα κυρια Δημητριου; -Ναι, αρκετα -Εχετε γυρισει ποτε στην φτωχια; -Βεβαιως... εχω παει και τους εχω δει στο εργοστασιο το οποιο δουλευα
45 -Πως ψηφιζετε κυρια Δημητριου; -Εγω ψηφιζω στην πατριδα μου το Περιστερι
46 Ας τα αφησουν αυτα οτι ειπα για Ατλαντικο και Αλλαντικο. Δεν μου αρεσουν τα Αλλαντικα
47 Ο γιος μου μου λεει, αν σε χασω θα τρελαθω γιατι θα εισαι μια κινητη μανα που θα τη βλεπω παντου, στις τηλεορασεις, στο ραδιοφωνο...
48 -Κυρια Δημητριου τι πιστευετε για την ΟΝΕ; -Ειναι παρα πολυ καλο συγκροτημα με μελλον
49 Οι 7 Ελληνες στους 10 προτιμουν αυτο και οι αλλοι 4 το αλλο
50 Η επιτυχια εξαπλωνεται πανω μου
51 -Πριν την εκπομπή πήραν τηλέφωνο και ρώτησαν πως σε μια τέτοια εκπομπή έχουμε καλεσμένη την Άντζελα Δημητρίου -Βέβαια, αφού σε τέτοιες εκπομπές δεν επιτρέπεται να έρχονται λαϊκά πρόσωπα και να συζητούν στην στρογγυλή τράπεζα
52 -Κύρια Δημητρίου τι θα βρει κανείς άμα ψάξει στην βιβλιοθήκη σας; -Μπα, μη νομίζεις πως κρύβω εκεί πράγματα. Έχω θυρίδα στην τράπεζα
53 Παμε να πούμε ένα τραγούδι που απογείωσε την καριέρα μου στο Ναδίρ
54 -Εσείς κυρία Δημητρίου θέλετε να κάνετε μια δήλωση; -Βεβαίως και θα κάνω. Γιατί να μην κάνω; Όλοι κάνουνε... εγώ να μείνω αδήλωτη;
55 Επιτέλους ας με αφήσουν να έχω μια ήσυχη και προσωπική ζωή
56 Ειδα στην τηλεοραση κατι βρακοσυλλεκτες. Πολυ στενοχωρηθηκα που φτανουν στο σημειο να ψαχνουν στα σκουπιδια να βρουν εσωρουχα
57 Ειμαι ασφαλτη
58 Είδα στην τηλεόραση κάτι βρακοσυλλέκτες. Πολύ στενοχωρήθηκα που φτάνουν στο σημείο να ψάχνουν στα σκουπίδια να βρουν εσώρουχα
59 Εγώ δεν είμαι κολλητικό άτομο
60 Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνοι που μπορούν να κάνουν διάσημη την Ελλάδα

ioanna17:
61. Ολοι οι ανθρωποι εχουν φωνη αλλος περισσοτερη, αλλος λιγοτερη αλλος πιο καλλιεργημένη αλλος πιο μη καλλιεργάσιμη
62. Οταν εκλαμβανεις την αγαπη του κόσμου ειναι ο,τι καλύτερο
63. Πλαστο χρήμα, καρτα και τελείωσες [πλαστο χρημα=καρτα]
64. Με ολη την ειλικρίνεια που με διαπρέπει

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View