Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Τα καλύτερα...

Πιανο ( Ηλεκτρικο-Κλασσικο )

(1/8) > >>

aris 13888, ο saprikios anathematistis:
Μετά το τραγικό φαλτσάρισμα που παρουσίαζε το πιάνο όταν έψαχνα τις νότες του Shrink (ειλικρινά δεν εχει ακουστει τοσο φαλτσα!... :o :o :o) αποφάσισα να κινηθούμε στην οικογένεια για το κούρδισμα... (έχει να κουρδιστεί γύρω στα 6-7 χρόνια, και όταν το είχαμε κουρδίσει τότε είχε να κουρδιστεί..... ο χο χο πολυυυυυυυυυ παραπανω καιρο!!!)...Ποσο παει ενα κουρδισμα περιπου; (σε λεφτα μιλαω!)

freemind:
Ξεκιναει απο 50Ε και φτανει μεχρι τα 150Ε. Η τιμη αυτη αφορα για πιανα που κουρδιζονται καθε χρονο ή καθε 6 μηνες. Ενα πιανο που εχει να κουρδιστει πανω απο 1 χρονο, θελει διαφορετικη μεταχειριση οποτε ισως να προκυψουν επιλεον εξοδα συντηρησης.

Neobek:

--- Παράθεση από: aris 13888, ο saprikios anathematistis στις 29/01/07, 11:35 ---Μετά το τραγικό φαλτσάρισμα που παρουσίαζε το πιάνο όταν έψαχνα τις νότες του Shrink (ειλικρινά δεν εχει ακουστει τοσο φαλτσα!... :o :o :o) αποφάσισα να κινηθούμε στην οικογένεια για το κούρδισμα... (έχει να κουρδιστεί γύρω στα 6-7 χρόνια, και όταν το είχαμε κουρδίσει τότε είχε να κουρδιστεί..... ο χο χο πολυυυυυυυυυ παραπανω καιρο!!!)...Ποσο παει ενα κουρδισμα περιπου; (σε λεφτα μιλαω!)

--- Τέλος παράθεσης ---
LOL!!! :o :o :o :o
6-7 χρόνια??? ??? ??? ??? ???
Δεν το λυπάσαι το κακόμοιρο!!!!???
Η τιμή πάντως κυμαίνεται στα επίπεδα που σου είπε ο freemind(γύρω στα 100€)!

aris 13888, ο saprikios anathematistis:
Παντως την προηγουμενη φορα που το κουρδισαμε (ειχε νομιζω διψηφιο νουμερο ετων να κουρδιστει) πηρε γυρω στην τριπλασια της κανονικης τιμης...

stavros75:
Βρήκα ένα ενδιαφέρον tutorial για όποιον θέλει να επισκευάσει μόνος του ένα πιάνο. Βέβαια θα χρειαστεί να αγοράσει κάποια εργαλεία από το internet...
http://piano.detwiler.us/

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View