Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Εφέ

POD X3!!

<< < (5/5)

Fretwork:

--- Παράθεση από: Βαγγέλης στις 11/10/07, 20:29 ---παιδιά στο pod(στο xt) το amp model του soldano slo 100 τι λέει?
αξίζει?θα ακούγεται σαν soldano αν το βάλω μπροστά από έναν τελικό?

--- Τέλος παράθεσης ---

Νομιζω οτι ηδη ξερεις την απαντηση...μιλαμε για ενα πανακριβο ιστορικο μηχανημα το οποιο ομως αληθεια ποσοι εχουν ακουσει απο εδω μεσα.Νομιζω πολλοι λιγοι.Θα ακουγεται κοντα αλλα ειναι modelling.Δεν ειναι το ιδιο.
Εδω δεν βρισκεις ακριβως τον ιδιο ηχο  στα ιδια μοντελα λαμπατων.

Οσον αφορα τις ηχογραφησεις νομιζω πια οτι μπορει να ξεγελαστει πολυς κοσμος με ενα pod.
Οσον αφορα ενα live νομιζω οτι ενας Soldano θα διαφερει ουσιαστικα απο ενα pod-κακα τα ψεμματα.

Evangelos 123:
(όσον αφορά τον SOLDANO)
λογικές οι απαντήσεις και αναμενόμενες!
μακάρι να είχα και κάποιο video ή κάποια ηχογράφηση με αυτό το amp modeling του Pod!

πάντως από κοντά δεν έχω ακούσει Soldano αλλά έχω ακούσει στα DVD με τον George Lynch που έχω και φυσικά στο Youtube!
Επίσης έχω πετύχει και patch της tonelab για Soldano αλλά δεν μου έκανε και τόσο....???
Απλά πίστευα ότι επειδή είναι amp modeling σε έναν τελικό θα ακούγονταν σαν soldano και με βάση τα τεχνολογικά επιτεύγματα της line 6 θα ήταν παρόμοιο!!!
από την άλλη θέλω να πιστεύω ότι σε έναν λαμπάτο τελικό θα υπάρχει έστω και κατά 30% η χροιά του soldano!

Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood:

--- Παράθεση από: Βαγγέλης στις 12/10/07, 02:12 ---από την άλλη θέλω να πιστεύω ότι σε έναν λαμπάτο τελικό θα υπάρχει έστω και κατά 30% η χροιά του soldano!

--- Τέλος παράθεσης ---

Απο τη στιγμή που το σήμα του pod δεν είναι λάμπα, δεν νομόζω οτι θα κερδίσεις κάτι αμα το βάλεις σε λαμπάτο τελικό...Χωρις να κατακρίνω τους ήχους του Ποντ, που πιστεύω οτι είναι πολύ καλοί, δεν πιστεύω οτι θα βελτιωθούν αν περάσουν απο λαμπάτο κύκλωμα...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View