Διάφορα > Κάδος ανακύκλωσης

* Αιτήσεις επαναφοράς θεμάτων *

(1/35) > >>

Βραζίλης:
Γράψτε εδώ σε περίπτωση που θέλετε να προτείνετε να επαναφερθεί κάποιο θέμα, αναφέροντας:

1) Το link του θέματος. (για να μη το ψάχνουμε)
2) Τουλάχιστον έναν σοβαρό λόγο για να επαναφερθεί το θέμα.
3) Τη κατηγορία στην οποία πιστεύετε οτι ανήκει το θέμα.

Η τελική απόφαση για την επαναφορά ή μη (και που) λαμβάνεται από τους Διαχειριστές και Συντονιστές.

Τα μηνύματα στο παρόν θέμα θα σβήνονται όταν η αίτηση σας εγκριθεί ή απορριφθεί. Στη πρώτη περίπτωση θα δείτε το θέμα σας σε κάποια άλλη κατηγορία, στη δεύτερη θα έχει παραμείνει στον "Κάδο ανακύκλωσης" ή θα έχει τελικά διαγραφεί.

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας.

Σημείωση: Στον Κάδο ανακύκλωσης ΔΕΝ μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα και τα μηνύματα που γράφετε ΔΕΝ αυξάνουν το πλήθος μηνυμάτων σας. (Άλλωστε όταν διαγράφονται θέματα ή μηνύματα, αυτά αφαιρούνται από το σύνολο του/των εν λόγω χρήστη/ων). Απορίες σχετικά με την λειτουργία του Κάδου ανακύκλωσης, όχι εδώ αλλά σε αυτή τη συζήτηση.

j_melt:
Θα ήθελα να αιτηθώ να επιστρέψει το θέμα Εντάξει, τα τραγούδια μιλάνε. Συζητάνε όμως;

Πιστεύω ότι το μόνο σημείο στο οποίο ξέφυγε το θέμα, ήταν στο σημείο του chatting. Όμως η φύση του θέματος είναι τέτοια που αναγκαστικά οι απαντήσεις έχουν την χροιά του chatting και απλά το πόσο συχνές είναι οι απαντήσεις είναι που τραβάει την προσοχή. Πιστεύω ότι δεν είναι μια απλή περίπτωση που ένα θέμα εκτροχιάστηκε με 2-3 μέλη να συζητάνε μεταξύ τους πλέον. Π.χ. (φανταστικό παράδειγμα) αν ήταν ένα θέμα που ξεκίνησε για τα αυτοκινητα και 2 μέλη πιάσουν κουβέντα του στυλ "Μου κάνει αυτό το θόρυβο η μηχανή" "Κοίτα το ψυγείο" "Όχι δεν είναι αυτό" "Κοίτα την εξάτμιση" κτλ., προγανώς αυτή η κουβέντα δεν ανήκει στο φόρουμ.
Το συγκεκριμένο θέμα όμως έχει εγγενή τη χροιά των ερωτοαπαντήσεων και δεν είναι περίπτωση ψιλής κουβέντας για το τι φάγαμε το μεσημέρι. Συμμετείχαν κατά καιρούς σε αυτό διάφορα μέλη και δεν αποτέλεσε ποτέ κάτι που ασχολήθηκαν μόνο 2-3 άτομα. Επί πλέον αποτελεί ένα από τα λίγα θέματα που αν και ανήκουν στο Περί Παντός έχουν μουσικό αντικείμενο. Εν ολίγοις είναι ένα μουσικό παιχνίδι που το στυλ του είναι τέτοιο ώστε να δημιουργεί πολλές απαντήσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πιστεύω όμως ότι έχει κάτι να προσφέρει σε αυτό το φόρουμ. Αιτούμαι λοιπόν να επιστρέψει στα Λοιπά ή στη Διασκέδαση.

Zoso:
Προτείνω -ισως αυτό να ταίριαζε στις προτάσεις...- να μη διαγράφετε τέτοια θέματα... Να διαγράφετε μόνο όσα ρωτάνε κάτι που έχει απαντηθεί (αφού βεβαιωθείτε ότι ο αποστολέας του αρχικού μηνύματος είδε την απάντηση), όσα δεν πρέπει να υπάρχουν (ακατάλληλου για το site περιεχομένου) και μερικά πολύ παλιά... Ας πούμε το ''Τι σκέφτεσαι τώρα'' αν έχει να λάβει απάντηση εδώ και τρεις μήνες, να το διαγράψετε... Αν όμως όχι, να μην... Υπάρχουν θέματα τα οποία είναι διαχρονικά...

Βραζίλης:
"Διαχρονικά"... σωστή λέξη. Νομίζω οτι καλύτερα να αφήσουμε κάποια θέματα όπου αρέσκονται να απαντάνε παλιοί και νέοι, παρά να ξεφυτρώνουν κάθε τόσο τα ίδια ή παρόμοια θέματα από κάποιον που δεν πρόλαβε το προηγούμενο θέμα.

Witchking:
To "πολλοί το θέλουν πίσω " δεν μπορεί να αποτελεί επιχείρημα επαναφοράς ενός θέματος.
Ειδικά το θέμα " το τι σκέφτεσαι τώρα " είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.
Είναι κλασσικό ως προς το τι πρέπει να αποφεύγεται σε αυτό το forum , το οποίο όιπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ένας εκ των διαχειριστών , δεν είναι forum ποικίλης ύλης , όπως επίσης εύστοχα παρατήρησε και ένας εκ των συντονιστών , ούτε το προσωπικό ημερολόγιο του καθενός μας.....

Μηνύματα του στυλ...σκέφτομαι την γιαγιά μου ή το διαγώνισμα της χημείας ή ότι θέλω να γίνω πατέρας ή τι πίτα να φάω ( ενδεικτικά τα αναφέρω ) δεν αντιλαμβάνομαι σε τι προάγουν την θεματολογία αλλά και ποιότητα του Forum...

Επίσης από τις σελίδες 12 έως και την τελευταία έχουμε σύνολο 83 μηνύματα εκ των οποίων τα 64 προέχρονται από 10 μόνο χρήστες!!!!! και μάλιστα τα 43 από αυτά από μόνον 5!!!!!!
Δηλαδή το 50% των μηνυμάτων προέρχονται από 5 μέλη!!!!

Εαν αυτό δεν είναι ο ορισμός της chatοποίησης του forum τότε ποιός είναι....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View