Διάφορα > Κάδος ανακύκλωσης

* Αιτήσεις επαναφοράς θεμάτων *

<< < (34/35) > >>

Dr Bluz (G.K.):

--- Παράθεση από: s.s. στις 09/12/09, 20:03 --- τα ζητήματα που συζητιούνται εκεί είναι πολύ σοβαρά(και δεν αφοράν πέταλάκια και ενισχυτές)

--- Τέλος παράθεσης ---

Διαφωνω. Για μενα τα ζητηματα που αφορουν πεταλακια και ενισχυτες ειναι ΠΟΛΥ πιο σοβαρα απο τα πολιτικα.
Ενας ενισχυτης μπορει να με κανει ευτυχισμενο. Πραγμα που δεν μπορει να το κανει κανενας πολιτικος.

s.s.:

--- Παράθεση από: Απόλλων στις 09/12/09, 21:53 ---
Πέρα από την ουσία της αίτησης για επαναφορά του "Αστυνομία και αλητεία", θα μού επιτρέψεις να πώ κάτι κυρίως ως απλό μέλος του Κιθάρα και όχι με την ιδιότητα του συντονιστή. Τα θέματα που αφορούν "πεταλάκια και ενισχυτές" ίσως είναι εξίσου ή και πιο σημαντικά για κάποιους από τις απόψεις (αμφιβόλου ποιότητας, χαμηλής διαλεκτικής αξίας και πολλές φορές στερούμενες κοινής λογικής) που ακούστηκαν κατά καιρούς στη συγκεκριμένη συζήτηση. Εξάλλου βρισκόμαστε και έναν ιστότοπο που λέγεται (ακόμα) "Κιθάρα", οπότε το επιχείρημα είναι άστοχο.

Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι τέτοιες συζητήσεις ευδοκιμούν στο forum του Κιθάρα ακριβώς λόγω της εξαιρετικής έως υπερβολικής ανοχής των διαχειριστών, γιατί σε άλλα παρόμοια fora τέτοια φαινόμενα δεν θα είχαν καν εμφανιστεί ή θα είχαν συμμαζευτεί από τους υπεύθυνους πολύ νωρίτερα. Επομένως οι επικλήσεις για μια ακόμα φορά στις κακώς εννοούμενες δημοκρατικές αξίες και οι κατηγορίες για "φίμωση" και "λογοκρισία" μιας συζήτησης η οποία είχε φτάσει (απ)αισίως τις 130 σελίδες με ελάχιστες παρεμβάσεις είναι τουλάχιστον αντιφατικές. Αλλά φυσικά χρειάζεται κάποια κοινή λογική και κάποια διαλεκτική ικανότητα για να το συλλάβεις αυτό...

--- Τέλος παράθεσης ---
Απόλλων παρά την προσβολής περί κοινής λογικής και διαλεκτικής θα σου απαντήσω.
Πρώτον όπως μπορείς εύκολα να δεις με το που μπαίνεις στο κιθάρα υπάρχει ειδικό ένθετο το οποίο ονομάζεται περί παντώς το οποίο δίνει την ευκαιρία στα μέλη να συζητάνε και για άλλα πράγματα πέραν της μουσικής,μεταξύ των οποίων είναι ΚΑΙ η πολιτική.Το ότι το συγκεκριμένο θέμα πήρε διαστάσεις δείχνει ότι τα μέλη του κιθάρα προβληματίζονται και για άλλα πράγματα πέρα των συναυλιών,της κιθάρας και του μπάσου κάτι το οποίο νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για όλους.Έτσι και αλλιώς σε οποιδήποτε μουσικό forum και αν μπεις θα δεις εξίσου ολόκληρες κατηγορίες που μιλάνε σχετικά με πολιτική(με εξίσου μεγάλες διαφωνίες) οπότε το επιχειρημά σου περί χαρακτήρα του forum είναι άτοπο.

Δεύτερον δεν έπιασα αυτά τα περί υπερβολικής ανοχής κλπ.Χάρη μας κάνατε δηλαδή που μας αφήνατε να συζητάμε για πολιτική που πρέπει να λέμε και ευχαριστώ που έφτασε τόσες σελίδες?λολ αυτό δεν ακούγεται και ιδιαίτερα δημοκρατικό.Και μιας που φαντάζομαι ότι θα μου μιλήσεις για flames και περίεργες απόψεις θα σε καλούσα να μου δείξεις κάποιο ποστ που προτρέπει μέλη σε πράξεις βίας και γενικότερα πράξεις πέρα από τον νόμο.ΑΛΛΑ και στην περίπτωση που υπάρχουν τέτοιες απόψεις έγκειται στον έλεγχο των διαχειριστών να τις εντοπίσουν και να τις διαγράψουν και όχι να στέλνουν στον κάδο ένα θέμα που έχουν γράψει ΤΟΣΑ άτομα την (ολοκληρωμένη)άποψη τους.Μην ξεχνάς ότι πολλά μέλη έχουν ενημερωθεί για πράγματα που δεν γνώριζαν πιο πριν από το συγκεκριμένο θέμα.GK βγάλε από το μυαλό σου την ιδέα ότι πολιτική=κόμματα και πολιτικοί.

parlats:

--- Παράθεση από: s.s. στις 10/12/09, 23:45 ---Πρώτον όπως μπορείς εύκολα να δεις με το που μπαίνεις στο κιθάρα υπάρχει ειδικό ένθετο το οποίο ονομάζεται περί παντώς το οποίο δίνει την ευκαιρία στα μέλη να συζητάνε και για άλλα πράγματα πέραν της μουσικής,μεταξύ των οποίων είναι ΚΑΙ η πολιτική.Το ότι το συγκεκριμένο θέμα πήρε διαστάσεις δείχνει ότι τα μέλη του κιθάρα προβληματίζονται και για άλλα πράγματα πέρα των συναυλιών,της κιθάρας και του μπάσου κάτι το οποίο νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για όλους.Έτσι και αλλιώς σε οποιδήποτε μουσικό forum και αν μπεις θα δεις εξίσου ολόκληρες κατηγορίες που μιλάνε σχετικά με πολιτική(με εξίσου μεγάλες διαφωνίες) οπότε το επιχειρημά σου περί χαρακτήρα του forum είναι άτοπο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Η κατηγορία αυτή s.s σας δίνει το δικαίωμα και την άνεση να συζητάτε τα πάντα πέραν της μουσικής.
Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι την κατήντησαν σε πεδίο μάχης. Το να διαφωνείς με την άποψη του άλλου, δε σημαίνει ότι πρέπει να σκοτωθείτε κιόλας, πράγμα το οποίο γίνεται δυστυχώς συχνά.
Το να προβληματίζεται ο καθένας με το τι συμβαίνει γύρω του είναι πολύ καλό. Το να προσπαθεί να φάει τον δίπλα του που διαφωνεί δεν το βρίσκω τόσο καλό, φαντάζομαι συμφωνείς.

Σε άλλα φόρουμ γενικώς όχι μόνο τα ελληνικά, το ban πέφτει βροχή. Εμείς εδώ το χρησιμοποιούμε σπάνια.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι:

1) Αν πετάξουμε κάτι στον κάδο ή το σβήσουμε, είμαστε φασίστες κλπ.
2) Αν το αφήσουμε εκεί και banάρουμε τα άτομα που παρεκτράπηκαν, είμαστε φασίστες κλπ.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δλδ. Αν αυτό θέλετε να γίνεται εδώ μέσα, να ξέρετε ότι η διαχείριση του φόρουμ, διαφωνεί.


--- Παράθεση από: s.s. στις 10/12/09, 23:45 ---Δεύτερον δεν έπιασα αυτά τα περί υπερβολικής ανοχής κλπ.Χάρη μας κάνατε δηλαδή που μας αφήνατε να συζητάμε για πολιτική που πρέπει να λέμε και ευχαριστώ που έφτασε τόσες σελίδες?λολ αυτό δεν ακούγεται και ιδιαίτερα δημοκρατικό.Και μιας που φαντάζομαι ότι θα μου μιλήσεις για flames και περίεργες απόψεις θα σε καλούσα να μου δείξεις κάποιο ποστ που προτρέπει μέλη σε πράξεις βίας και γενικότερα πράξεις πέρα από τον νόμο.ΑΛΛΑ και στην περίπτωση που υπάρχουν τέτοιες απόψεις έγκειται στον έλεγχο των διαχειριστών να τις εντοπίσουν και να τις διαγράψουν και όχι να στέλνουν στον κάδο ένα θέμα που έχουν γράψει ΤΟΣΑ άτομα την (ολοκληρωμένη)άποψη τους.Μην ξεχνάς ότι πολλά μέλη έχουν ενημερωθεί για πράγματα που δεν γνώριζαν πιο πριν από το συγκεκριμένο θέμα.

--- Τέλος παράθεσης ---

Υπερβολική αντοχή υπήρξε από μας σε προσωπικές επιθέσεις, βρισιές, spamming, flames κλπ. Δεν είπε κανείς ότι έχουμε τρομοκράτες εδώ μέσα και βάλαν τρόπους να φτιάξετε βόμβες. Φόρουμ είμαστε όχι κρυφή οργάνωση της Αλ Κάϊντα.
Το φόρουμ έγκειται πολύ σωστά όπως είπες σε μας, αλλά εμείς είμαστε άνθρωποι επίσης με τη δουλειά μας, με την οικογένειά μας κλπ κλπ.
Δε μπορούμε να φυλάμε 24/7 το φόρουμ για να αρπάξουμε όποιον παρεκτρέπεται. Αυτό είναι κάτι που ο κάθε χρήστης θα πρέπει να προσέχει μόνος του. Επίσης, θα έπρεπε και σεις οι υπόλοιποι χρήστες, όταν κάποιος παρεκτρέπεται άσχημα, να τον επαναφέρετε στην τάξη. Δλδ, εσείς δεν έχετε γνώμη αν κάποιος κάνει τη συζήτηση πεδίο μάχης? Εσείς θέλετε παρεκτροπές?
Αν όχι, τότε εσείς γιατί δεν κάνετε κάτι και περιμένετε από μας μόνο να επέμβουμε?
Αν ναι, τότε έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα απ΄ότι νομίζαμε.

TheVrachnoprofiter:
Εγώ πάντως διαμαρτυρήθηκα για τη στάση διαχειριστή, που οδήγησε στον τελευταίο (ανούσιο και με περιεχόμενο μηδέν) καυγά. Εντωμεταξύ το θέμα πήγε στον κάδο την ώρα που δεν υπήρχε καμία έντονη αντιπαράθεση...

parlats:

--- Παράθεση από: TheVrachnoprofiter στις 11/12/09, 13:51 ---Εγώ πάντως διαμαρτυρήθηκα για τη στάση διαχειριστή, που οδήγησε στον τελευταίο (ανούσιο και με περιεχόμενο μηδέν) καυγά. Εντωμεταξύ το θέμα πήγε στον κάδο την ώρα που δεν υπήρχε καμία έντονη αντιπαράθεση...

--- Τέλος παράθεσης ---

Πιστεύω είναι κατανοητό ότι είναι λίγο αδύνατον να διαβαστούν όλες οι σελίδες και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις έτσι?
Ολοι οι καβγάδες είναι ανούσιοι και με περιεχόμενο μηδέν φίλε, δεν είναι κάποιες σημαντικές και χρήσιμες.
Επίσης, διαμαρτύρεστε για τη στάση τη δικιά μας, αλλά δεν βλέπω να διαμαρτύρεστε για τη στάση άλλων μελών.
Δεν είδα μία φορά έναν να απολογείται για τη γλώσσα που χρησιμοποιεί, κανέναν που έβρισε άλλον, κανέναν που επιτίθεται σε όσους διαφωνούν μαζί του και βέβαια κανέναν που έστω προσπάθησε να βάλει το συνομιλητή του στη θέση του άμα παρεκτρέπεται.

Ολοι έχουν ευθύνες φίλε, όλοι πρέπει να κοιτάνε και τον εαυτό τους και τους υπόλοιπους εδώ μέσα. Το θέμα είναι ότι θέλετε εμείς να αναλαμβάνουμε τις δικές μας, αλλά εσείς προσπαθείτε να αποφύγετε τις δικές σας.

Δε μιλάω σε σένα προσωπικά, μιλάω σαν γενική εικόνα. Αμα κάνω κάπου λάθος, διόρθωσέ με.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View