Διάφορα > Κάδος ανακύκλωσης

* Αιτήσεις επαναφοράς θεμάτων *

<< < (35/35)

TheVrachnoprofiter:

--- Παράθεση από: parlats στις 11/12/09, 14:37 ---
--- Παράθεση από: TheVrachnoprofiter στις 11/12/09, 13:51 ---Εγώ πάντως διαμαρτυρήθηκα για τη στάση διαχειριστή, που οδήγησε στον τελευταίο (ανούσιο και με περιεχόμενο μηδέν) καυγά. Εντωμεταξύ το θέμα πήγε στον κάδο την ώρα που δεν υπήρχε καμία έντονη αντιπαράθεση...

--- Τέλος παράθεσης ---

Πιστεύω είναι κατανοητό ότι είναι λίγο αδύνατον να διαβαστούν όλες οι σελίδες και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις έτσι?
Ολοι οι καβγάδες είναι ανούσιοι και με περιεχόμενο μηδέν φίλε, δεν είναι κάποιες σημαντικές και χρήσιμες.
Επίσης, διαμαρτύρεστε για τη στάση τη δικιά μας, αλλά δεν βλέπω να διαμαρτύρεστε για τη στάση άλλων μελών.
Δεν είδα μία φορά έναν να απολογείται για τη γλώσσα που χρησιμοποιεί, κανέναν που έβρισε άλλον, κανέναν που επιτίθεται σε όσους διαφωνούν μαζί του και βέβαια κανέναν που έστω προσπάθησε να βάλει το συνομιλητή του στη θέση του άμα παρεκτρέπεται.

Ολοι έχουν ευθύνες φίλε, όλοι πρέπει να κοιτάνε και τον εαυτό τους και τους υπόλοιπους εδώ μέσα. Το θέμα είναι ότι θέλετε εμείς να αναλαμβάνουμε τις δικές μας, αλλά εσείς προσπαθείτε να αποφύγετε τις δικές σας.

Δε μιλάω σε σένα προσωπικά, μιλάω σαν γενική εικόνα. Αμα κάνω κάπου λάθος, διόρθωσέ με.

--- Τέλος παράθεσης ---

Δέχομαι ότι υπήρξαν φορές όπου έπρεπε όλοι ως μέλη να συνετίζουμε ο ένας τον άλλον, πράγμα που ίσως δεν έγινε. Επιμένω όμως ότι ανάλογος αριθμός καυγάδων υπάρχουν στα περισσότερα θέματα και η μόνη διαφορά είναι το μέγεθος του Αστυνομία και Αλητεία. Επίσης νομίζω ότι το θέμα δεν είναι μόνο στις λέξεις. Δηλαδή μπορεί να είναι κατακριτέο το να πω κάποιον μ*****, σύμφωνοι, αλλά το να πυροδοτώ συνεχώς flames ειρωνευόμενος συνεχώς τους συνομιλητές μου και βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα που τους προσβάλλουν είναι, νομίζω, χειρότερο.

Σίγουρα είναι δύσκολο έως αδύνατο το να ξαγρυπνάτε πάνω σε ένα θέμα χιλιάδων posts και να διορθώνετε τα πάντα. Από τη στιγμή όμως που διαχειριστές συμμετέχουν στη συζήτηση αρκετά συχνά ως μέλη, περιμένει κανείς να αποτρέπουν πρώτοι απ' όλους το να γίνονται προσωπικές επιθέσεις, όχι σβήνοντας και διαγράφοντας αλλά με προτροπές (που γίνονται αρκετές φορές) και, κυρίως, χωρίς να τρολλάρουν οι ίδοι. Δεν νομίζω πως λέω κάτι παράλογο όταν ζητάω να δίνουν το καλό παράδειγμα.

Τέλος, ο Βραζίλης είπε, στέλνοντας το θέμα: "...αν δεν ηρεμήσουν, και ιδίως αν υπάρχει έμμεση προτροπή σε παράνομες έως εγκληματικές πράξεις...". Υπονοήθηκε πουθενά τίποτα τέτοιο; Συγγνώμη, δεν ξέρω τι μπορεί να εννοούσε αλλά μόνο εμπαθές μπορώ να το χαρακτηρίσω.


ΥΓ: Επειδή μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, είναι προφανές το ότι όλοι σεβόμαστε απεριόριστα την προσπάθεια ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ των mods και των admins και όσα έχουν προσφέρει στο site, δαπανώντας άπειρο προσωπικό χρόνο. Αλλά επειδή ακριβώς το πονάμε και κάποιοι περνάμε πολλές ώρες σ' αυτήν την κοινότητα, θέλουμε να λειτουργεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Και αναφέροντας τα κακώς κείμενα είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View