Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Εφέ

Κατασκευή DIY: Amp Extender/Footswitch/Loop Switcher (τέλος τα πολλά καλώδια..)

<< < (3/12) > >>

adr1anos:

--- Παράθεση από: Spartan Amplifications στις 29/11/09, 00:06 ---Και Χρόνια σου Πολλά (και καλά…)

--- Τέλος παράθεσης ---

Ευχαριστώ πολύ Βασίλη, νάσαι καλά φίλε, και σε όλους όσους ευγενώς μου ευχήθηκαν, όλη μου την αγάπη.

Απόλλων:
Εξαιρετικό post (ως συνήθως) και μια πάρα πολύ καλή ιδέα. Αδριανέ, μήπως πρέπει να πατεντάρεις αυτή σου την κατασκευή;

Holyshock:
τέλειο post μακάρι να είχαμε κ άλλα τέτοια στο φορουμ μας. και πολύ καλή η ιδέα!

Jezus:
Kαλα πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το θεμα?  ???
Πολυ καλη η ιδεα σου, χιλια μπραβο!!! Ειχα σκευτει και εγω κατι παρομοιο στο παρελθον, but I'm too lazy to make it reality!  ;D
Επισης καλη ιδεα θα ηταν να βαλεις ενα ζευγαρι στο πολυκλωνο ακομα και να βαλεις ενα διακοπτακι να αλλαζεις και το καναλι σε περιπτωση που θα το χρησιμοποιησεις με δικαναλο ενισχυτη.
Πολυ ωραιος το λεω για αλλη μια φορα, σουπερ!  :D

kostas80:
Πανέξυπνο , βολικότατο και πληρέστατο κατασκευαστικά.

Μόλις πρόσφατα άρχισα να χρησιμοποιώ το effect loop του ενισχυτή μου και τώρα μπορώ να καταλάβω τη σπουδαιότητα της κατασκευής αυτής.

Πολλά πολλά μπράβο  και μια ερώτηση :

Πόσο μακρύ μπορεί να είναι το καλώδιο για να μην υπάρχει θόρυβος ?  Στα 5 ή 6 μέτρα πχ υπάρχει πρόβλημα ?
Ρωτώ γιατί ενδιαφέρομαι να φτιάξω κάτι παρόμοιο αφού ο adr1anos απ' ότι ξέρω δεν έχει στόχο την πώληση. ( αν και θα ήμουν πελάτης με κλειστά μάτια )

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View