Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Εφέ

Κατασκευή DIY: Amp Extender/Footswitch/Loop Switcher (τέλος τα πολλά καλώδια..)

<< < (4/12) > >>

adr1anos:

--- Παράθεση από: kostas80 στις 28/01/10, 16:11 ---Πόσο μακρύ μπορεί να είναι το καλώδιο για να μην υπάρχει θόρυβος ?  Στα 5 ή 6 μέτρα πχ υπάρχει πρόβλημα ?

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα, εγώ δεν έχω καθόλου θόρυβο, ειδικά από το συγκεκριμένο καλώδιο, γιατί έχει δύο shields, τα μικρά των επιμέρους καλωδίων και το μεγάλο συνολικά, τα οποία επιπλέον δεν είναι απλό πλέγμα, αλλά φύλλο ολόκληρο, τα οποία παραμένουν και τα δύο γειωμένα. Είναι δύσκολο να βρεθεί καλύτερο shielding από αυτό για την συγκεκριμένη εφαρμογή.
Πιστεύω ότι και 10-15 μέτρα να ήταν με το συγκεκριμένο καλώδιο δεν θα έβγαζε θόρυβο, απλά εκεί μεγαλώνει το capacitance του καλωδίου και αρχίζει η πτώση των υψηλών συχνοτήτων από αυτό, πράγμα βέβαια που λύνεται με την χρήση ενός καλού high impedance buffer/booster στην πλευρά της κιθάρας, πριν το remote. Το συγκεκριμένο καλώδιο έχει σχεδιαστεί για την μόνιμη καλωδίωση μέσα σε studios όπου νοούνται εύκολα συνδέσεις με μήκη των 10-15 μέτρων ή και περισσότερο.
Γενικά καλό είναι για την συγκεκριμένη εφαρμογή να μείνει το καλώδιο όσο κοντό πραγματικά το χρειαζόμαστε, χωρίς όμως και ιδιαίτερες υπερβολές.

kostas80:
 %( %( %( :eee :eee :eee

πολλές άγνωστες λέξεις data error .

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση το έπιασα το νόημα και αφού σκαμπάζω απο κολλητήρι θα μαζέψω ότι χρειάζεται και θα κάνω μια προσπάθεια.

adr1anos:

--- Παράθεση από: kostas80 στις 28/01/10, 17:45 --- %( %( %( :eee :eee :eee
πολλές άγνωστες λέξεις data error .

--- Τέλος παράθεσης ---

Πράγματι τώρα που το διάβασα ακούγεται λίγο περίπλοκο..
Πες μου αν κάτι θες να το πω πιο απλά, ή να το εξηγήσω περισσότερο, στην διάθεση σου..

kostas80:
Να σαι καλά αλλα δεν έχω σκοπό να σε κουράσω με χαζες ερωτήσεις.

Κατάλαβα αυτό που επισήμανες μετά απο κανα δυο αναγνώσεις του post  :P

keep up  :up

kostas80:
Έτοιμο και το δικό μου  :D
Υπεραπλουστευμενο και μόνο για τις ανάγκες μου.... έγιναν τα 4 καλώδια 1.
Το switcher του hotrod έχει βύσμα πάνω που κάνει τα πράμματα πιο εύκολα ακόμα.
Όλα τα υλικά είναι αγορασμένα απο το Ελλάντα ..

και μέσα στο padalboard :

μέσα είναι έτσι ...

ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ανδριανό

Χρόνια πολλά

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View