Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Εφέ

Κατασκευή DIY: Amp Extender/Footswitch/Loop Switcher (τέλος τα πολλά καλώδια..)

<< < (12/12)

Tredor:

--- Παράθεση από: adr1anos στις 09/01/16, 19:47 ---Γειά σου, όχι δεν είναι εφικτό, διότι μετά θέλεις mixer για να συνδυάσεις τα 2 σήματα.
Όμως το Booster σου μπορείς να το εντάξεις στην αλυσίδα του Send Return, θα λειτουργεί μια χαρά, και μπορείς να παραλείψεις το κύκλωμα του Booster που έχω βάλει εγώ.

Το κύκλωμα έχει Leds αλλά όχι πάνω στο footswitch, διότι από το stereo βύσμα μπορείς να περάσεις μόνο 3 καλώδια.

--- Τέλος παράθεσης ---

οκ , Ευχαριστώ Andriane

Για την πρώτη ερώτηση ,εννοώ να φύγει τελείως το booster από το κύκλωμα και στην ουσία να γίνει μια αντιγραφή όπως είναι το αριστερό ρελε,
θα υπάρχει πρόβλημα έτσι ?
ώστε να μπορώ να συνδέσω περισσότερα πετάλια για ευελιξία.

Για το  led το ξέρω , απλώς εργονομικά θα με βόλευε να ήταν τα led στο footswich
γιατί το loop.. θα μπει μέσα σε ρακερια .... οπότε χωρίς led ... θα το αντέξω :)


adr1anos:
Αν ο στόχος σου είναι να μπορείς να αναβοσβήνεις 2 αλυσίδες σε 2 effects loops ξεχωριστά, εκ του μακρόθεν, ναι γίνεται σαφώς, απλά η έξοδος του πρώτου θα πάει στην είσοδο του δεύτερου.

Tredor:

--- Παράθεση από: adr1anos στις 10/01/16, 12:24 ---Αν ο στόχος σου είναι να μπορείς να αναβοσβήνεις 2 αλυσίδες σε 2 effects loops ξεχωριστά, εκ του μακρόθεν, ναι γίνεται σαφώς, απλά η έξοδος του πρώτου θα πάει στην είσοδο του δεύτερου.

--- Τέλος παράθεσης ---

Ωραια , ναι αυτο θελω να κανω αντι να εχω το pedal board μποστα μου να το εχω στην ρακερια  και να το χρησιμοποιω απο το footswitch
εξαλου δεν εχω εχω και πολλα,
ενα preamp distorsion  ενα clean booster και ενα delay , αυτα θα μπουν προς το παρον , απλως αργοτερα αν χρειαστω να προσθεσω και αλλο πεταλι για αυτο θελω αυτην στην  συνδεσμολογια,

Ευχαριστω και παλι για την βοηθεια ,

Αυτάρεσκο Καθίκι Isnogood:
Eνα μικρό update:
Κατάφερα και βρήκα (στην Αθήνα) το Cordial CMS 8. Αυτό για όσους θέλουν να υλοποιήσουν το ίδιο project (Ψάξτε στο skroutz.gr)

Από κει και πέρα, έχω μια απορία: Δεν είναι καλύτερο να χρησιμοποιηθούν στερεοφωνικά βύσματα? Μου έκανε μεγάλη εντύπωση που στα σήματα χρησιμοποιήθηκαν τα ζεύγη των καλωδίων, αντί να συνδεθούν  τα shields στη γη. Έτσι το είχα φανταστεί, κάνω κάποιο λάθος?

adr1anos:
Τα shields είναι στην γή, τα γυμνά καλώδια ακουμπάνε το shielding. Απλά εγώ δεν ήθελα να έχω δύο σήματα (stereo) μέσα σε ένα shielding, ήθελα κάθε σήμα να έχει το δικό του shielding. Eίναι απλά μία δική μου προτίμηση, το ίδιο και η χρήση του άσπρου επίσης ως γής. Σαφώς εσύ αν θέλεις, ή αν έχεις εφαρμογές με περισσότερα σήματα, κάνε το με stereo βύσματα, μια χαρά θα είναι.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View