Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Κρουστά

Drum machine vs Zoom R8

(1/2) > >>

cbk:
Θέλω να παίζουν κάποιοι ρυθμοί όταν κάνω εξάσκηση.
Ξεκίνησα να φτιάξω κάτι στο Guitar Pro αλλά η δοκιμαστική έκδοση δεν σε αφήνει να τα σώσεις.
Είπα να πάρω ένα φτηνό drum machine http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?products_id=11927 που έχει και δυνατότητα παραμόρφωσης  του ήχου της κιθάρας (μιας και ο ενισχυτής μου δεν έχει τέτοια δυνατότητα) αλλά παίζει μόνο με μπαταρίες.
Μετά σκέφτηκα την κλασική λύση alesis sr-16 ή sr-18 αλλά δεν θα μπορούσα να αποθηκεύσω όποιον τυχόν ρυθμό έφτιαχνα αλλού πλην της μνήμης της συσκευής.
Είδα και το πολλά υποσχόμενο beatbuddy    http://mybeatbuddy.com/  αλλά και το zoom r8: http://www.zoom.co.jp/products/r8
που μάλλον τα κάνει όλα (έχει και εφφέ) https://www.youtube.com/watch?v=w0Kd3TeNP6o .

Άσχετα αν το r8 είναι κατά πολύ παραπάνω από τις τωρινές ανάγκεςμου, έχετε να σχολιάσετε ή να προτείνετε κάτι άλλο;

cbk:
Μια φτηνότερη αλλά και απλούστερη αντιπρόταση: 
http://www.polytopesystems.com/equipment/audio/guitar-bass/guitar-fx/guitar-modeling/zoom---g2-1-nu-details

cbk:
Ίσως να μην έχει απασχολήσει κανέναν (εξ'ου και καμία ως τώρα απάντηση), όμως εγώ θέτω το ερώτημα μήπως κάποιος γνώστης το δεί:

Ποιο μηχάνημα (είτε drum machine είτε πεταλιέρα -μόλις έμαθα πως υπάρχουν και τέτοιες: http://www.rihardos.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=1561&Itemid=0 ) μπορώ να συνδέσω σε μονιτορ ηχεία ώστε να έχω την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχων τυμπάνων;

Ο ενισχυτής της κιθάρας δεν θα έχει καμία συμμετοχή ώστε να μπορώ να έχω τύμπανα ακόμη και με την ακουστική/κλασική κιθάρα ή άλλα όργανα.

Ακόμη καλύτερα να  γίνεται  η πεταλιέρα να παίζει τα τύμπανα στα μονιτορ ηχεία και αν θέλω να συνδέω επάνω της (ή μάλλον την πεταλιέρα επάνω του) τον (χωρίς fx loop) ενισχυτή μου για να παίξω παράλληλα με την ηλεκτρική κιθάρα. 

Το ζητούμενο δηλ. είναι (επειδή έχω διαβάσει κάποια άσχημα reviews) να μην αγοραστεί ένα drum machine που απλά θα θυμίζει drums αλλά κάποιο μηχάνημα που να αποδίδει όσο πιο πιστά γίνεται τον ήχο των drums.

Ο όγκος ή το βάρος δεν με απασχολούν. (η τιμή όμως... θα δούμε...) ;D

modfori:
δηλαδή θές η πεταλιέρα να αναπαράγει τα νtραμς στα μόνιτορ και την κιθάρα μαζί με τα εφφέ στον ενισχυτή,σωστά?

η καλύτερη λύση για αληθοφανή τύμπανα είναι vst plugins

cbk:
ή ξεχωριστά μηχανήματα (drums - pedal)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View