Η σελίδα της Κιθάρας > Συναντήσεις

Φλουτσοσυνάντηση 2016

(1/2) > >>

Καθόδιος (φλουτσ):
Το γεγονότο της χρονιάς έφτασε. Η ώρα και στιγμή που όλοι περιμέναμε. Η δίαιτες μιας χρονιάς εξατμίζονται την ώρα που τα φλούτσ παιανίζουν τον ύμνο της χοληστερίνης!

Αυτό το Σάββατο 17 τουτουνού και ώρα 14:00 μαζευόμαστε στην πλατεία Μοναστηρακίου, στα hotspots φρούτων εποχής προς αναζήτηση του φλούτσ του επιούσιου. Την ίδια ώρα τα τριγλυκερίδια θα δίνουν το δικό τους ραντεβού στις αρτηρίες!

ΥΓ: Όσοι και όσες δε γνωρίζετε τι είναι το φλουτσ μήν έρθετε φαγωμενοι και κατά προτίμηση μη φορέσετε ζώνη!

Εκ της φλουτσοεπιτροπής.

Βραζίλης:
Η Διαχειριστική ομάδα του kithara.gr χαιρετίζει την εξαίσια αυτή διοργάνωση, που προωθεί την φιλία, την συναδελφικότητα και την αλληλεγγύη μεταξύ συνφορουμιτών μέσω γαστρονομικών και γαστριμαργικών απολαύσεων. Μυημένοι και αμύητοι στην φλουτσοκουλτούρα είναι εξίσου ευπρόσδεκτοι. ;)

atav (φλουτσ):
Χαιρετίζω κι εγώ με τη σειρά μου την προσπάθεια αύξησης πιθανοτήτων εμφράγματος 2016!
Τέτοιες ενέργειες (καθώς και αυτές που ακολουθούν συνήθως την επομένη ή αργά το βράδυ της ίδιας μέρας  ;D ) είναι που φέρνουν κοντά μια κοινότητα, μια κοινότητα λέγω η οποία πολλάκις έχει αποδείξει εμπράκτως ότι η αγάπη για τη μουσική δεν εμποδίζει την κοψιδομαχία, άλλωστε είναι γνωστό ότι μετά απο φλούτσ, γεμίζει λα μινόρε η γειτονιά...

Φυσικά θα είμαστε εκεί, καλύτερα να έρθουν τα Χριστούγεννα και να μην έχουμε στολισμένο δέντρο, παρά να μην έχουμε φλουτσάρει!

Spyros Delta:
Παιζει να ερθω (αν καταφερω να ξυπνησω απο το ξενυχτι της προηγουμενης βραδιας)  8)

Καθόδιος (φλουτσ):
Έχουμε και κορνφλέιξ με φλούτσ έχουμε!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View