Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Εφέ

Boss me 80

(1/5) > >>

GVen:
Τελευταία σκέφτομαι την προσθήκη μιας πεταλιερα στον εξοπλισμό μου για εμπλουτισμό του ήχου μου. Η εν λόγω πεταλιερα μου φαινεται μια καλή λύση, αν και δεν την έχω ακούσει live.

Στο παρελθόν ειχα αγοράσει μια boss gt 6, απ την οποία δεν έμεινα Ευχαριστημένος και την έδιωξα γρήγορα, αν και πιθανόν να μη τη ρύθμιζα σωστά. Βέβαια δεν είχα τον ενισχυτή που εχω τωρα(blackstar ht 5r), αλλά μου έβγαζε πολλά τζιτζίκια στον ήχο.

Με Ενδιαφέρει κυρίως το κομμάτι των effects, αλλά και οι προσομοιώσεις των ενισχυτής δε νομιζω να με χαλάσουν.
Η μουσική που παιζω είναι rock, hard rock και λίγο metal.

Έχετε άποψη για την εν λόγω πεταλιερα, ή και καμία πρόταση για κάποια αντίστοιχη ή και καλύτερη?

panixgr:
εχω το boss me-25 και δεν το δίνω με τίποτε.

Απόλλων:
Αν ενδιαφέρεσαι κυρίως για τα εφφέ και θέλεις κάτι παρόμοιο με την Boss ME-80, θα σού έλεγα να κοιτάξεις και την Zoom G5n. Έχει παρόμοια διάρθρωση με ξεχωριστό ποδοδιακόπτη για κάθε εφφέ, αλλά προσφέρει περισσότερα εφφέ με μεγαλύτερες δυνατότητες παραμετροποίησης και ειναι φτηνότερη από την Boss.

panixgr:
https://www.youtube.com/watch?v=sbToYIKQgcM

GVen:

--- Παράθεση από: Απόλλων στις 18/02/20, 22:40 ---Αν ενδιαφέρεσαι κυρίως για τα εφφέ και θέλεις κάτι παρόμοιο με την Boss ME-80, θα σού έλεγα να κοιτάξεις και την Zoom G5n. Έχει παρόμοια διάρθρωση με ξεχωριστό ποδοδιακόπτη για κάθε εφφέ, αλλά προσφέρει περισσότερα εφφέ με μεγαλύτερες δυνατότητες παραμετροποίησης και ειναι φτηνότερη από την Boss.

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα πρεπε να μ ενδιαφέρουν και οι ενισχυτές της κάθε πεταλιερας, ή και κάτι άλλο? Γενικώς μ ενδιαφέρει μια όσο το δυνατόν ολοκληρωμένη λύση, απλή στη χρήση και όσο περισσότερο πιστη σε ηχο....οσο για την τιμή...Η boss έχει 235 και η  zoom 244.  Στο skroutz παντα

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View