Περι μουσικής > Μουσικά νέα και συζητήσεις

Gus G. - Απόψεις

<< < (5/5)

Ax_Wield:
Ξαναδηλώνω οτι είμαι οπαδός του απλά μετά από τόσους δίσκους του που έχω ακούσει έχω αρχίσει και εντοπίζω 'κοιλιές' εκτελεστικές και συνθετικές...είναι γνωστό οτι όταν παίζεις συνέχεια με ένα συγκεκριμένο τρόπο κάπου 'κουράζεται' το όλο θέμα...αυτό που με είχε ξενερώσει ήταν μια δήλωσή του σε μια συνέντευξη όταν ρωτήθηκε αν συνεχίζει να μένει ενήμερος για τεχνικές άλλων κιθαριστών απάντησε: 'Ε, όχι πλέον...' δηλαδή τώρα που πιάσαμε το παπά από τα α****** τα γράφουμε και στα δικά μας όλα και όπου φτάσαμε φτάσαμε...αυτή η δήλωση μου θύμισε τη κλασική ελληνική νοοτροπία του εφησυχασμού...ένας μουσικός πρέπει να συνεχίσει να καλυτερεύει τον εαυτό του και να εξελίσσεται και οχι να εφησυχάζεται...βέβαια είναι δικαίωμά του να το πιστεύει αυτό αλλά εγώ κάπου ξενέρωσα μόλις το διάβασα...

melios:
 βασικά εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το είδος που υπηρετεί,
οκ, ειναι συγκεκριμένη φάση, και έχει και το ποσεριλικι της, και το κοντινο στον ενισχυτη και στη κιθάρα και τα λοιπά, αυτο δεν με χαλαει καθόλου, όλα ειναι μες τη φάση αυτη,η, σου αρέσει η δεν σου αρέσει!
αλλά, ,..........αλλά σαν κιθαρίστας ξεχωρίζοντας την μουσική που παιζει,ειναι για μενα αψογος, και
μπραβο του εκει που εχει φτασει, μακαρι να φτασει ακομα πιο ψηλα, και να το ευχαριεστεται προπαντων αυτος@@

Fys:
Δεν ξέρω αν επαλαμβάνεται ο Gus G, αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει όταν μια μπάντα κρατάει κάποια κλασσικά στοιχεία στα τραγούδια της που την κάνουν να ξεχωρίζει και όχι να μιμείται.. Δεν κάθομαι να ψάχνω τι νότες παίζει ο κιθαρίστας, ούτε κάθομαι να προβλέπω πιο είναι το επόμενο riff που θα παίξει γιατί τότε θα σκέφτομαι την μουσική και δεν θα τη νοιώθω... Σημασία έχει, ο κάθε καλλιτέχνης να σε βάζει στην ατμόσφαιρα που θέλει.. Τώρα, όσο για τον Gus G, πιστεύω ότι η μουσική του είναι εμπορικές προσπάθειες γιατί ό,τι και να έχω ακούσει, με βάζει σε ποπ ατμόσφαιρα που δεν μου αρέσει. Μπράβο του για ότι έχει καταφέρει αλλά εμένα προσωπικά δεν με συγκινεί καθόλου...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View