Symeon:
σαν χαρακτηρας εχω ακουσει πολλα...αλλα δνε το ξερω προσωπικα το παλικαρι να ξερω...οσον αφορα το ταλεντο του, μαρεσει.καλος ειναι. Πολλα ριφακια ξεχωριζουν, καθαρες νοτες, power μελωδιες και γενικα, αν εξαιρεσεις λιγο τον τσιριχτο ηχο ( ας παρει καμια fender :P ) ειναι καλος. Εμενα μαρεσει αρκετα. Και φυσικα ελληνας, ετσι για την προωθηση της χωρας μπας και ξεχωρισουν περισσοτερο και εδω ( ατιμη ξενολατρεια ) περισσοτερα ελληνικα συγκροτηματα..
drummer27:
..gia na exei ftasei ekei pou exei ftasei kalos tha nai..alla emena proswpika ta solo typou "nerouladika" ktlp ktlp me ksenerwnoun apisteyta..kai kiriws ta pozerilikia..kai sa ayta einai prwtos o mastoras...opote apo mena trwei ena X genaio den pa na paizei k tou theou ta katebasmata.oust oloi oi pozerades na mpoune 10metra katw na isixasoume.
kabamaru-x-:
μαγκες το παληκαρι ειναι ολα τα λευτα.ειναι πολυ μπροστα κ δεν εχει ψωνιστει καθολου.συμεον η πρωτη κιθαρα του γκας ειναι φεντερ στρατοκαστερ κ την εχει ακομα.ο κυριοσ ντραμμερ27 λεει πολλα που μαλλον δεν αρμοζουν σε καποιον τετοιο καλλιτεχνη κ που δεν τον γνωριζεις καν...
blackie:
--- Παράθεση από: drummer27 στις 18/10/06, 13:06 ---oust oloi oi pozerades na mpoune 10metra katw na isixasoume.
--- Τέλος παράθεσης ---
Tι λες ρε...Σοβαρα μιλας τωρα...? >:( >:(
Ax_Wield:
Το Gus G. τον παρακολουθώ από τότε που πρωτοεμφανίστηκε (σχεδόν 5 χρόνια πριν), έχω σχεδόν όλους τους δίσκους στους οποίους συμμετέχει ενεργά και έχω ακούσει σχεδόν όλα τα κομμάτια στα οποία έχει συμμετοχές (Arch Enemy, Rotting Christ κ.τ.λ.)...υπήρξα μεγάλος θαυμαστής του κυρίως για αυτά που έχει καταφέρει (σε αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση) και τον έχω παρακολουθήσει live με τους Mystic Prophecy και είχα την ευκαιρία να τον συναντήσω και από κοντά...η εντύπωση που μου έκανε δεν ήταν και η καλύτερη από το λίγο που του μίλησα...σα να ψιλοβαριότανε...από εκεί και πέρα σα κιθαρίστα τον εκτιμώ για τα lead του που είναι κορυφαία αλλά έχει αρχίσει να γίνεται επαναλαμβανόμενος...δηλαδή ακούω ένα lead του και ξέρω πάνω κάτω τι θα ακούσω...τώρα στο ρυθμό δεν έχω ακούσει παρά ελάχιστα καλά riffs...σχεδόν όλα τα κομμάτια του βασίζονται σε ανοιχτά ακόρντα και 'ξύσιμο' με μια δόση μελωδίας...θα γούσταρα να ακούσω περισσότερα κομμάτια βασισμένα σε riffs...μη παρεξηγηθώ, τα κομμάτια μου αρέσουν (γι'αυτό έχω και τους δίσκους άλλωστε), απλά πιστεύω οτι ο κιθαρίστας/συνθέτης πρέπει να έχει καλά riffs για να στήσει τα κομμάτια του και οχι συνέχεια ανοιχτά ακόρντα...έχω να πω κι άλλα απλά περιμένω και άλλες απόψεις και θα επανέλθω...