Διαβάζοντας μερικές αγγελίες αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι τα τραγικά ορθογραφικά λάθη που υπάρχουν . Όταν μάλιστα υποτίθεται ότι εδώ γράφουν κυρίως νέοι άνθρωποι , παιδιά που έχουν φάει χρόνια σε ωδεία , που είναι κοντά στις τέχνες και στον πολιτισμό , κυριολεκτικά με σοκάρει το γεγονός να μη γνωρίζουν ορθογραφία . Παιδιά , δεν είναι μόνο πέντε συγχορδίες η τέχνη , βιβλία δε διαβάζει κανείς ; Διότι αν δε γνωρίζεις πως γράφεται μια λέξη δε γνωρίζεις και από που προήλθε και κατά συνέπεια δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς τι πραγματικά σημαίνει . Μιλάμε μηχανικά πλέον? Και τους στίχους? Τους καταλαβαίνετε άραγε? Τι να πω. Δώστε λίγη προσοχή. Είναι κρίμα......
Αγαπητέ μου antonis_t! Εγώ προσωπικα είμαι καινούρια στο kithara κ μόλις τώρα είδα το θέμα αυτό! Δέν έχω στείλει αγγελία ΄παρά μο΄νο κάποιοα μνμτα κ στο chat το παρε δωσε της κουβάντας!
Πρέπει να σου πω ότι καταρχας συμφωνω ότι θα πρέπει να υπάρχει προσοχη στην ορθογραφία κ κατ επέκταση κ στο τρόπο έκφρασης! Μέχρι εδω καλά!
Ίσως παρατήρισες ότι μέχρι εδώ ίσως έχω κάνω κ γω ορθογραφικά λάθη ή μπορεί ποιό μκάτω να κάνω! Σε πληροφορώ ότι διαβάζω πάρα πολλα βιβλία κ ασχολούμε πολύ λιγότερο με τη μουσική απ' ότι οι περισσότεροι εδω μέσα! Πρέπει να σου πω πως όταν γράφω ένε κείμενο μου έχει τύχει πολλες φορές την ίδια λέξη να την έχω γ΄ρψει σωστά κ ποιό κάτω λάθος! Αυτό πως το εξηγεις; Λοιπόν θα σου πω εγω, οφείλεται στη δυσλέξία που έχω κ που δυστοιχώς για μένμα ανακάληψα αργά -στη 3η Γυμνασίου! Κ επίδει λίγοι στην ουσία γνωρίζουν τι είναι η δυσλέξια κ τα παρακλάδια της, επισημένω σε όσους διαβάσουν το μνμ ότι δεν είναι δυσνοητική μορφη εγκεφάλου (καθηστεριμένο δλδ!). Για την ακρίβεια εγω έχω δισορθογραφία, που σημαίνει ότι γνωρίζω πως γράφονται οι λέξεις αλλα πολες φορές μπορεί να τις γράψω λάθος!
Γι αυτό καλό είναι να μην πιάνεις τον άλλο από τα μούτρα, γιατί ποτέ δεν ξέρεις!
Είναι προσωπική μου γνώμη κ εμπειρία, το τονίζω!
φιλικά Iroykos