Χάσατε το μουσικό όργανό σας ή σας το έκλεψαν; Δηλώστε το εδώ!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Review: Κείμενο που αφορά τον ίδιο τον δίσκο και την παρουσίαση που θα του κάνουμε. Το κείμενο να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικό γίνεται και να καλύπτει όλες τις πτυχές του δίσκου. Όταν κάνουμε μια παρουσίαση καλό θα ήταν να έχουμε κατα μέρος την φανατισμό μας για μια μπάντα και να προσπαθήσουμε να δείξουμε στους συμφορουμίτες μας τι να περιμένουν από τον δίσκο που παρουσιάζουμε. Fanboysmοι καλό θα ήταν να αποφεύγονται όπως και φανατισμοί γενικότερα ("ο δίσκος μαμάει ακούστε τον όλοι" "ο δίσκος είναι χάλια οι τύποι είναι κουλοί δεν μου αρέσουν καθόλου" κτλ)
Βγαίνει πχ το καινούριο Pain of Salvation, το καραγουστάρω και γράφω κριτική. Το ακούει ο Kamelot και το συχαίνεται...
Κάτι που θέλω να ρωτήσω τους admins, είναι το αν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρουν συγκεκριμένα post στην αρχή του θέματος. Κι εξηγούμαι: Βγαίνει πχ το καινούριο Pain of Salvation, το καραγουστάρω και γράφω κριτική. Το ακούει ο Kamelot και το συχαίνεται, οπότε ΠΡΕΠΕΙ να γράψει κριτική και αυτός, γιατί πιστεύει ότι λέω μαλ***ες, και δεν του αρκεί ένα απλό post να το αιτιολογήσει . Θα μπορούσαν να γράφονται λοιπόν κριτικές για τον ίδιο δίσκο από πολλά άτομα και να μπαίνουν όλες στην αρχή του ίδιου θέματος; Αρκεί να μην γίνεται κατάχρηση βέβαια, και παρόλο που κάποιος μπορεί να καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από μία υπάρχουσα κριτική, να θέλει να γράψει ντε και καλά δική του...
Παράθεση από: TheVrachnoprofiter στις 15/02/11, 01:48Κάτι που θέλω να ρωτήσω τους admins, είναι το αν υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρουν συγκεκριμένα post στην αρχή του θέματος. Κι εξηγούμαι: Βγαίνει πχ το καινούριο Pain of Salvation, το καραγουστάρω και γράφω κριτική. Το ακούει ο Kamelot και το συχαίνεται, οπότε ΠΡΕΠΕΙ να γράψει κριτική και αυτός, γιατί πιστεύει ότι λέω μαλ***ες, και δεν του αρκεί ένα απλό post να το αιτιολογήσει . Θα μπορούσαν να γράφονται λοιπόν κριτικές για τον ίδιο δίσκο από πολλά άτομα και να μπαίνουν όλες στην αρχή του ίδιου θέματος; Αρκεί να μην γίνεται κατάχρηση βέβαια, και παρόλο που κάποιος μπορεί να καλύπτεται σε μεγάλο βαθμό από μία υπάρχουσα κριτική, να θέλει να γράψει ντε και καλά δική του...Δεδομένου ότι υπάρχουν comments πάντα μπορεί ο καθένας να γράφει την κριτική του κάτω από μια ήδη υπάρχουσα, μου φαίνεται ότι θα γίνονται μεγάλα τα posts αν έχουμε πολλες μαζί. Επίσης κάτι τέτοιο δεν χρειάζετια να το κάνει ο admin, μπορεί να το κάνει και ο κάθε δημιουργός θέματος. Δηλαδή κάνω εγώ για το Pain of Salvation, δεν του γουστάρει ο Kamelot, κάνει κι αυτός και κάνω ένα copy το κείμενο του και το βάζω κάτω απο το δικό μου. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο δηλαδή.Η εταιρία διανομής δεν το βρίσκω και τόσο σκόπιμο να αναγράφεται, δεν βλέπω το λόγο. Τουλα΄χστιον όχι στον τίτλο του θέματος, μέσα στο θέμα ας γράφεται. Αλλιώς θα γίνονται μεγάλοι οι τίτλοι.
Ξεκίνησε από Ο Νέος Κιθαρωδός Νέα και όχι μόνο
Ξεκίνησε από Bleak Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από gzarog Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από Devil Driver Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από penoktonos Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από gkou Δικοί μας αυτοσχεδιασμοί και διασκευές
Ξεκίνησε από zebric « 1 2 » Εφέ
Ξεκίνησε από no slave Λάθη και προτάσεις
Ξεκίνησε από Ο Νέος Κιθαρωδός Κιθάρα - Μάρκες και τύποι