Ειδικά θέματα > Υγεία
Γιατί σκληραίνουν οι ακρες των δαχτύλων?
saved:
Εγω σκεφτομαι απο την πολυ σκεψη μην εβγαλα καλους στον εγκεγαλο :P
Ω ρε φιλε..καλοι απο ταπινγκ..πρεπει να το ελυωνε ο τυπος,ετσι;
panixgr:
--- Παράθεση από: saved στις 29/06/17, 11:16 ---Εγω σκεφτομαι απο την πολυ σκεψη μην εβγαλα καλους στον εγκεγαλο :P
Ω ρε φιλε..καλοι απο ταπινγκ..πρεπει να το ελυωνε ο τυπος,ετσι;
--- Τέλος παράθεσης ---
1991, και ξεφτίλιζε Vai, Malmsteen, Shawn Lane, Ritchie Kotzen, Jason Becker, Marty Friedman, Paul Gilbert, etc etc etc... και όταν λέω ξεφτίλιζε, έπαιζε ΟΛΑ τα τραγούδια τους ΙΔΙΑ! Επίσης, έπαιζε πιάνο, πνευστά, και είχε φτιάξει και την δική του άλγεβρα για την ταστιέρα της κιθάρας (αυτός 1ο έτος μαθηματικό, εγώ μεταπτυχιακά στην πληροφορική). Μυαλό, και ταλεντάρα απο τα πολύ λίγα. Μισός Ιορδανός, μισός Σαλονικιός. Εννοείται έπαιζε την 7-χορδη την Universe.
Muselove:
Δεν εχω πολυ καιρο που ξεκινησα να παιζω κιθαρα αλλα ηδη τα χερια μου εχουν σκληρυνει πολυ.Ευτυχως οπως ειπατε και προηγουμενως γιατι η ενοχληση του πρωτου καιρου δεν παλευεται....Βεβαια τωρα εχω την γκρινια της κοπελας μου που την ανατριχιαζω οποτε τη χαιδευω αλλα χαλαλι μετα (προσπαθω) της παιζω τα αγαπημενα της κομματια... ;D ;D ;D ;D
Βραζίλης:
--- Παράθεση από: Muselove στις 13/09/17, 17:49 ---Βεβαια τωρα εχω την γκρινια της κοπελας μου που την ανατριχιαζω οποτε τη χαιδευω αλλα χαλαλι μετα (προσπαθω) της παιζω τα αγαπημενα της κομματια... ;D ;D ;D ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
Τουλάχιστον, τώρα μπορείς να την ξύνεις καλύτερα, έως να της κάνεις και απολέπιση... :D ;D
saved:
Εγω παντως ματωνω καθημερινα την μυτη μου :P
Ασε που με τετοια χοντρικομενα δαχτυλα,εχει γινει σαν αυτη του γοριλα..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση