Ειδικά θέματα > Υγεία

Ψαχνω λυση για τα πονεμένα δάχτυλα

(1/5) > >>

sotoman:
Εχθές το.. γλεντησα λίγο παραπανω απο οσο έπρεπε και τώρα δεν μπορώ να πάιξω καθόλου κιθαρα (καλα οκ μπορώ λιγο). Τα αριστερά μου δαχτυλα (αυτα που πατανε στην ταστιερα) πονανε. Και θελω να ρωτήσω: Υπαρχει καποιο tip ή καποια ευκολη & γρήγορη θεραπεία?

hot_sauce (φλουτσ):
ξεκούραση...
( ξέρω κι ένα μαγικό γιατροσόφι αλλά το κρατάω για μένα! μουαχαχα! )

Alex Flouros:
nope..Λυπαμαι..

2 ειναι οι λυσεις αλλα καμια δεν ειναι αμεση..
1)Παιζεις λιγοτερο χωρις "γλεντια" και ξεκουραζεις τα δαχτυλα σου..
2)Παιζεις ακομα περισσοτερο μεχρι να γινουν μπετο τα δαχτυλα απο τους καλους..Μετα οσο και να το γλεντησεις ακομα και αν χοροπηδας πανω τους(μην με ρωτησεις πως γινεται αυτο) δεν θα καταλαβαινεις Χριστο.. ;D

qrusticks:
Υπάρχει τρόπος αλλά πολύ δύσκολα μπορείς να τον καταφέρεις...

Πρέπει να βάλεις κάθε δάκτυλο σε διαφορετικό κ()λο... έγω το κατάφερα μόνο μια φορά, και είχα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσω και τον δικό μου...

Χωρίς πλάκα τωρα, υπάρχει... Δένεις στα ακροδάκτυλα ηλεκτρολογική μονωτική ταινία, ή σε ακόμα πιο άθλιες καταστάσεις, ενισχύεις με την πλαστική επένδυση που έχουν κάποιες πινέζες!!!

Arg0:
Το πιο επικό το είχα δεί στην Αγγλία όπου ένας γνωστός μου κιθαρίστας έκαιγε τις άκρες των δακτύλων του στα μάτια τις κουζίνας.

Προσοχή! Δεν το συνιστώ σε κανέναν! Μη μας βρεθεί κανας καμμένος (κυριολεκτικά και μεταφορικά) στα νοσοκομεία!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση