Ειδικά θέματα > Υγεία
Τα δαχτυλα μου πετανε μακρυα απο την ταστιερα!
Χάρος(Χάρης):
Καταρχας να πω ενα μεγαλο μπραβο στο φορουμ.ειμαι νεος εδω και ειμαι καταενθουσιασμενος.εχω ενα προβλημα. πχ οταν παιζω την πρωτη θεση της πεντατονικης στην μπασσα μι που ειναι 5-8 με 1 και 4 δαχτυλο τοτε οταν παταω στο 8ο ταστο μετο 4ο δαχστυλο το δευτερο και τριτο δαχτυλο πετανε μακρυα απο την ταστιερα.δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.επισης οταν κουναω το κικρο δαχυλακι κουνανε και τα αλλα 2.το μεσαιο και το ring finger δηλαδη αυτα που ειπα στο παραδειγμα.ο καθηγητης της κιθαρας μου (ηλεκτρικης)με μαλωνει και ολο κανουμε και προσπαθω ασκησεις αλλα δεν εχουν αποτελεσμα.ρε παιδια εσεις που ξερετε μηπως εχω τιποτα σαν την δυστονια?
kostas80:
προς θεού ... μη βάζεις τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σου.
είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που παθαίνεις
Rosstrobon:
Δεν υπάρχει κάποιο θέμα προβλήματος όπως είπε και ο Κώστας.Είναι φυσιολογική λειτουργία του χεριού.Απλά προσπάθησε να τα έχεις όσο πιο κοντά μπορείς για να είναι πιο γρήγορες οι κινήσεις. ;)
spider3:
νιρβάνας, καλώς ήρθες στο forum, μην αγχώνεσε, με την εξάσκηση θα το διορθώσεις.
Παρατηρείται αυτό το πρόβλημα στους αρχάρειους και γώ το αντιμετώπισα, αλλά μέσα από την εξάσκηση τώρα είμαι μια χαρά.
Χάρος(Χάρης):
--- Παράθεση από: spider3 στις 16/04/11, 15:47 ---νιρβάνας, καλώς ήρθες στο forum, μην αγχώνεσε, με την εξάσκηση θα το διορθώσεις.
Παρατηρείται αυτό το πρόβλημα στους αρχάρειους και γώ το αντιμετώπισα, αλλά μέσα από την εξάσκηση τώρα είμαι μια χαρά.
--- Τέλος παράθεσης ---
το θεμα ειναι πως εγω παιζω δυο χρονια και τωρα το παρατηρησε ο δασκαλος μου
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση