Ειδικά θέματα > Μετατροπές, βλάβες, συντήρηση, κατασκευές
λύγιση - πρόβλημα σε Ibanez tight-tune tailpiece
panixgr:
--- Παράθεση από: saved στις 22/04/20, 23:38 ---Εγω νομισα co2 ειναι η mig κοληση.
Μπορεις να πας σε θερμο-ψυκτικο-υδραυλικο αυτοι κανουν ασημοκοληση.Αυτο το αλουμινι που σου εβαλα βιντεο ισως να μην χρειαζετε map gas και να κολαει και με απλο καμινι μποτιλιας
Στην τελικη ανα εχεις κανα "τσακτιρι" (αναπτιρα) αυτα τα τουμπανα που ειναι σαν φλογιστρα ΣΙΓΟΥΡΑ μπορεις να κολησεις αλιυμινοβεργα
--- Τέλος παράθεσης ---
δεν τα ξέρω τα κόλπα φίλε Μητσο, το co2 απο τον μιλαν το άκουσα και το είπα, και το mig απο σένα, δεν ξερω τπτ για αυτά. Χμμμ καλή ιδέα για το τσακτίρι, έχει ο πεθερός μου, αλλά άντε βρες τον τώρα. Την επόμενη φορά σίγουρα θα πέσει καλύτερο ψάξιμο :)
saved:
Καλο κολπο ειναι και λογκο στιγμης με σοδα.κολαει πολυ καλα.Να ξες,αμα δεν κολησει καλα,θα σπασει απεσως.πιο πολυ σημασια εχει το κολιμα σε αυτην την περιπτοση παρα οι αντεχες που εχει το λαμακι
panixgr:
--- Παράθεση από: saved στις 23/04/20, 14:37 ---Καλο κολπο ειναι και λογκο στιγμης με σοδα.κολαει πολυ καλα.Να ξες,αμα δεν κολησει καλα,θα σπασει απεσως.πιο πολυ σημασια εχει το κολιμα σε αυτην την περιπτοση παρα οι αντεχες που εχει το λαμακι
--- Τέλος παράθεσης ---
λες χμμμ, πιο πολυ σημασία το κόλημα, παρα την ύπαρξη των βιδών?
το ξέρω το κόλπο με την σόδα, κολάει σουπερ! αλλά η logo έχει το θέμα οτι δεν έχει ελαστικότητα. Οχι οτι το εποξικο έχει.
νέες φωτο, με 10άρες , φαινεται δυνατό, δεν βλεπω μεταβολή στην καμπυλοτητα οταν το τραβάω πολύ στις μεσαίες χορδές :
panixgr:
update : ήρθε και το ανταλλακτικό, το οποίο δεν θα βάλω, καθότι η επισκευή κρατάει μια χαρά.
panixgr:
update : ακομα κρατάει η επισκευή.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση