Καλλιτεχνικές μας δημιουργίες > Δικοί μας στίχοι και ποιήματα
Κατοχύρωση στίχων
freemind:
Η δημοσιευση στο youtube ή σε οποιοδηποτε μεσο που δεν εχει publishing τομεα, δεν νοειται πνευματικη κατοχυρωση! Ουτε η αποστολη με mail σε καποιον παραληπτη επισης!
Εαν δεν εχεις κατοχυρωσει με νομιμο τροπο ( δηλαδη αναγνωρισμενο απο το νομικο συστημα ) τη συνθεση σου και την ανεβασεις στο youtube, κινδυνευεις να την δεις να χρησιμοποιειται απο αλλον κι εσυ να μην εχεις κανενα δικαιωμα υπερασπισης της ( σε περιπτωση που αυτος προλαβε πριν απο εσενα να την κατοχυρωσει με νομιμο τροπο ).
Κανεις προεδρος δικαστηριου δεν προκειται να παρει στα σοβαρα την ημερομηνια που δημοσιευτηκε στο youtube, οταν ο ενας απο τους 2 σας θα εχει στα χερια του καποιο χαρτι συμβαιολογραφου ή καποιο αλλο αποδεικτικο.
neoskitharistas:
α μάλιστα τόσο καλά! απογοητευτικα τωρα. και τι μπορεις να κανεις αμα δεν εχεις λεφτα για να πας σε συμβολαιογραφο....; ??? ευχαριστω παντως.
freemind:
Παρακολουθω αυτο το νημα συζητησεων απο τον Απριλιο σχεδον και μου κανει εντυπωση πως μετα απο οσα ειπαμε, ακομα ψαχνεις τον δωρεαν τροπο να κατοχυρωσεις πνευματικα τις συνθεσεις σου.
Λοιπον, για να γινει κατανοητο για αλλη μια φορα, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μην πληρωσεις κατι ωστε να εισαι καλυμμενος ΚΑΙ νομικα για την κατοχυρωση της πνευματικης σου ιδιοκτησιας! Ακομα και στο copyrightworlds ( http://www.copyrightsworld.com/ ) πρεπει να πληρωσεις ενα ποσο.
Τωρα, εαν επιμενεις καθε φορα να βρισκεις αιτιες για να μη βαλεις ΟΛΕΣ σου τις δημιουργιες σε ενα φακελο, να δωσεις maximum 50€ και να κοιμασαι ησυχος, καλως....
Προσωπικα, πες μου ποτε θα τα ανεβασεις στο youtube για να ξερω ποτε να τα κλεψω και να προλαβω να δωσω εγω τα 50€ στο συμβαιολογραφο...Τοσο απλα ειναι για να σε κλεψει καποιος και να "ψαχνεσαι" μετα με φακελους, επιστολες και youtube!
freemind:
http://www.copyrightsworld.com/blog/index.php/2010/12/10/poor-mans-copyright-myth-busted/
Kι οριστε η αληθεια για τη συστημενη επιστολη και κατα ποσο μπορει να σταθει αξια σε ενα δικαστηριο!
neoskitharistas:
φιλε μου εχεις δικιο. απλώς εχω ακούσει τοοοοοοοοοοοοσες απόψεις που ειλικρινα δεν ξερω τι να πιστεψω και τι να κανω. και το ψαχνω οχι μονο από τον απρίλιο αλλά πολύ πιο πριν. μολις πριν λιγο διαβασα αλλου οτι ακόμα και ο συμβολαιογραφος δεν εινια η ενδεδειγμενη λύση. δεν ξερω τι να πιστεψω. αν ο συμβολαιογραφος μου πάρει γύρω στα 50 ευρώ για ολα μου τα τραγουδια τότε σαφως εινια μια οικονομικη λύση και μάλλον η νομιμη και η πιο σιγουρη. αλλά φοβαμαι μηπως ζηταει 50 ευρώ για καθε τραγουδι ή για καθε σφραγίδα που βαζει ας πούμε.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση