Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Ενισχυτές
Πως να ρωτήσω καλύτερα "Τι Ενισχυτή να πάρω?"
kkmspm (φλουτσ):
Πολύ ωραίο ποσταρισμα ανδριανε! Πάλι μπράβο!
Μια κατηγορία ξέχασες μόνο:
Ξέρω ακριβώς τι θέλω αλλά δεν έχω λεφτά να το αποκτισω.... ::)
Πάντως εδώ μέσα έχω μάθει πολλά...και το χρωστάω σε ανθρώπους σαν εσένα!
kostas80:
--- Παράθεση από: kkmspm στις 20/05/13, 18:54 --- Ξέρω ακριβώς τι θέλω αλλά δεν έχω λεφτά να το αποκτισω.... ::)
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εγω εκεί είμαι αλλά δεν υπάρχει τρόπος βοήθειας δυστυχώς ::)
Να συμπληρώσω μια τελευταία σκέψη που πρέπει να κάνουν όσοι βρίσκονται στο Στάδιο 4 :
Μήπως τελικά δε μου φταίει κανένας από τους 45 ενισχυτές που έχω αλλάξει και το πρόβλημά μου είναι αλλού ?
..... λέω γω τώρα :)
εξαιρετικός ο οδηγός :up
Kosthrash:
Τέλειο άρθρο/οδηγός Ανδριανέ, πολύ καλή δουλειά! :up
Στο στάδιο 2 πιστεύω καλό θα ήταν να προσδιόριζε ο ενδιαφερόμενος και την χροιά που θέλει να προσεγγίσει, πχ ποιός ενισχυτής μπορεί να πλησιάσει τον ήχο του τάδε κιθαρίστα, οπότε να μπορεί να "χτίσει" πάνω σε αυτόν (τον ενισχυτή) τον προσωπικό του ήχο slowly-slowly ;D .
Tip για το στάδιο 4 ;D : Ίσως το "γιατρικό" να είναι ένα AxeFXII ή ένα Kemper KPA ή έστω ένα Digitech GSP1101 0:)
the bard:
Eιμαι στο σταδιο 4 αλλα ...δυστυχως δεν βολευομαι με Fractal η Κemper διοτι βαζω και την παραμετρο της εμφανισης-αισθητικης ::)
Παραδειγμα
Kosthrash:
--- Παράθεση από: kostas80 στις 21/05/13, 13:04 ---
--- Παράθεση από: kkmspm στις 20/05/13, 18:54 --- Ξέρω ακριβώς τι θέλω αλλά δεν έχω λεφτά να το αποκτισω.... ::)
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εγω εκεί είμαι αλλά δεν υπάρχει τρόπος βοήθειας δυστυχώς ::)
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι' όμως... "Μήπως μπορείτε να μου υποδείξετε μια πιο προσιτή οικονομικά εναλλακτική λύση?" ;)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση