Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Ενισχυτές

Πως να ρωτήσω καλύτερα "Τι Ενισχυτή να πάρω?"

<< < (7/8) > >>

Tseligas2000:
 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Αυτό το νομίζω εγώ. Πάντως  δεν έχει κανένας παράπονο. Πόσα χρήματα το ελάχιστο πιστεύεις ότι πρέπει να δώσω? Από τους παραπάνω ποιος θεωρείς ότι αξίζει περισσότερο βάση αυτών που γράφω?

saved:
Αν μπωρεις να δωσεις 2000€ ειναι το καλυτερο  :P
Πες μεχρι ποσα μπωρεις,μην ξεχνας πρωτα πρεπει εσυ να εισαι παιχτρονι και μετα ερχετε ο ενυσχιτης,μην ξεχνας ο ενυσχιτης εχει μεγαλυτερο ρολο απο την κιθαρα.

Tseligas2000:

--- Παράθεση από: saved στις 24/03/16, 22:16 ---Αν μπωρεις να δωσεις 2000€ ειναι το καλυτερο [emoji14]Πες μεχρι ποσα μπωρεις,μην ξεχνας πρωτα πρεπει εσυ να εισαι παιχτρονι και μετα ερχετε ο ενυσχιτης,μην ξεχνας ο ενυσχιτης εχει μεγαλυτερο ρολο απο την κιθαρα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Χα θα το πω ταπεινά. Είμαι απλά ένας μουσικός της σειράς. Το κακό είναι ότι όσο διαβάσεις εδώ μέσα βάζεις όλο και πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη :) .ξεκίνησα με 300 πήγα 350 πάνω από 360 αντε 380
δεν θέλω να δωσω

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tseligas2000:

--- Παράθεση από: Tseligas2000 στις 25/03/16, 00:00 ---
--- Παράθεση από: saved στις 24/03/16, 22:16 ---Αν μπωρεις να δωσεις 2000€ ειναι το καλυτερο [emoji14]Πες μεχρι ποσα μπωρεις,μην ξεχνας πρωτα πρεπει εσυ να εισαι παιχτρονι και μετα ερχετε ο ενυσχιτης,μην ξεχνας ο ενυσχιτης εχει μεγαλυτερο ρολο απο την κιθαρα.

--- Τέλος παράθεσης ---
Χα θα το πω ταπεινά. Είμαι απλά ένας μουσικός της σειράς. Το κακό είναι ότι όσο διαβάσεις εδώ μέσα βάζεις όλο και πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη :) .ξεκίνησα με 300 πήγα 350 πάνω από 360 αντε 380
δεν θέλω να δωσω

--- Τέλος παράθεσης ---
Στο κάτω κάτω αν στο τέλος αρχίζω να βγάζω καλό μεροκάματο τότε θα δώσω παραπανω

saved:
Για μενα ο καλυτερος τροπος να γλυτωσεις χρηματα ειναι να ψαξεις,να μαθεις και μετα να παρεις εναν που θα σου μεινει.Γιατι αν αλλαξεις 2-3 φορες ενυσχιτη καταλαβαινεις οτι ειναι πολλα λεφτα.Τωρα δεν ξερω τι κανεις με πεταλια και εφε που και αυτα εχουν τον ρολο τους..κανονικα ενας για εξασκηση και ενας για λαιβ αρκουν.Οποτε πρωτα δες τι χρειαζεσε και μετα τι μπωρεις να παρεις.
Και ναι,η μουσικη ειναι τρυπιος κουμπαρας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση