Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Ενισχυτές

Πως να ρωτήσω καλύτερα "Τι Ενισχυτή να πάρω?"

<< < (2/8) > >>

gas-13:
Το αρθρο σου ειναι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ για πολλους απο εμας εδω.Περα απο τις αναμφισβητητες γνωσεις σου , χαιρομαι και για τα αριστα ελληνικα σου και τη σαφηνεια στην αναπτυξη των θεματων σου.
always fun σου
Γιωργος
 

adr1anos:

--- Παράθεση από: gas-13 στις 20/05/13, 14:53 ---Το αρθρο σου ειναι ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ για πολλους απο εμας εδω.Περα απο τις αναμφισβητητες γνωσεις σου , χαιρομαι και για τα αριστα ελληνικα σου και τη σαφηνεια στην αναπτυξη των θεματων σου.
always fun σου
Γιωργος

--- Τέλος παράθεσης ---
Καθώς διάβαζα το σχόλιό σου ένοιωσα να κοκκινίζω, αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν από την ζέστη!..  :roll
(κάτι μέ έχει πιάσει σήμερα με την πειραχτηρο-διάθεση..)
Ευχαριστώ Γιώργο μου, νάσαι πάντα καλά. 

Publius:
Εσωτερικό σχόλιο

Καλά δεν ντρέπεσαι μία ερώτηση έκανε ο χριστιανός... "να παρω Koch ή τον JVM 205Η;" και ευθύς αμέσως του έφτιαξες οδηγό. Ευτυχώς πήρε τον Koch... μπράβο Hippo ;)


Για ακόμα μια φορά Αδριανέ...άψογος να είσαι καλά, μας βοηθάς και μπορούμε να βοηθήσουμε εκτός εαυτόν και άλλους.


 

zeoy:

--- Παράθεση από: adr1anos στις 20/05/13, 14:39 ---
--- Παράθεση από: hot_sauce στις 20/05/13, 14:23 ---
ε.....έπρεπε!!
--- Τέλος παράθεσης ---

--- Παράθεση από: zeoy στις 20/05/13, 14:37 ---
γελάω μόνο που σκέφτομαι σε τι φάση ήσουν για να το γράψεις
--- Τέλος παράθεσης ---
το πιάσατε!..  :roll

Και σαφώς: κάθε προσθήκη/σχόλιο ευπρόσδεκτα πάντα.

--- Τέλος παράθεσης ---

όπως το φαντάστηκα για το περιεχόμενο (και για το motivation  ;)  ... αυτό το "για τ'όνομα του θεού" με bold τα λέει όλα ;D )

Αν θα πρόσθετα κάτι (για τα προχωρημένα μάλλον στάδια) θα ήταν τα περί προτιμήσεως σε pre-amp ή power-amp distortion (που πάει μαζί με το πόσο καθαρά θέλω τα καθαρά μου και σε τι εντάσεις, πόσο σφιχτά τα βρώμικα, "παίζω με το volume της κιθάρας στο 10 συνέχεια" vs. "μ'αρέσει να καθαρίζω τον ήχο με το volume"  κλπ).

Κατά τα άλλα θα έλεγα sticky κατευθείαν αλλά δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει δυστυχώς. Έχω δει περιπτώσεις να θες να βοηθήσεις, να τους ρωτάς αντίστοιχα πράγματα με αυτά που έχεις βάλει στον πολύ ωραίο οδηγό σου και να τους τα βγάζεις με το τσιγκέλι. Να ρωτάς 2 πράγματα συγκεκριμένα και να σου απαντάνε στο 0.5 και με το ζόρι. ::) 
Τώρα βέβαια θα τους λέμε διάβασε το τάδε sticky και ξαναέλα οπότε ... ναι, ψηφίζω sticky :clap


ΥΓ δεν έχω διαβάσει το Koch vs JVM thread 8)

Gold_Top:



--- Παράθεση από: Publius στις 20/05/13, 15:14 ---Εσωτερικό σχόλιο

Καλά δεν ντρέπεσαι μία ερώτηση έκανε ο χριστιανός... "να παρω Koch ή τον JVM 205Η;" και ευθύς αμέσως του έφτιαξες οδηγό. Ευτυχώς πήρε τον Koch... μπράβο Hippo ;)


--- Τέλος παράθεσης ---


 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Ευχαριστώ Publius. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω κι εγώ  8)


Μπράβο Αδριανέ!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση