Όλες αυτές οι πληροφορίες χρησιμες είναι σίγουρα! Και σας ευχαριστώ πολύ που τις μοιράζεστε μαζί μας! Όμως η μουσική είναι διεθνής γλώσσα, και είναι κοινή για όλους, παρ'όλες τις ομορφιές της..., όπως προαναφέρθηκε είναι πολύ μα πάρα πολύ εύκολο να παραποιηθεί αλαφρά μια μελωδία, οι νότες και οι συγχορδίες σε άπειρα κομμάτια είναι οι ίδιες με παραλλαγές στην σύνθεση, μια ελαφρώς μετατόπιση της σειράς ή του ρυθμού και έχεις 10 άλλα κομμάτια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους, άλλα.... δεν είναι τα ίδια! Έχεις ένα καινούργιο τραγούδι με έναν καινούργιο στίχο, επομένος ένα άλλο κομμάτι, το οποίο δεν μπορείς να το προσβάλεις σαν δικό σου γιατί ανοίκει σε αυτόν που το έγραψε, ακόμα και αν το έγραψε παραποιόντας το δικό σου!
Προσωπικά μου έχουν κλέψει κομμάτι, το οποίο έγινε και γνωστό για ένα φεγγάρι, δεν έκανα τίποτα, το ευχαριστήθηκα μπορώ να σας πώ! Το θεωρώ μεγάλη μου τιμή που τους άρεσε, που μπήκαν στον κόπο να το κλέψουν, χάρηκα που έβγαλαν χρήματα, πήγα και στο μαγαζί που παίζανε όταν ήρθαν στην Λάρισα να τους ακούσω απο κοντά, ήθελα να δώ πως θα ήταν η δουλειά μου πάνω στην σκηνή οργανωμένα απο επαγγελματίες μουσικούς και να δώ την αντίδραση του κόσμου που το άκουγε απο κάτω. Για να πώ την αλήθεια η παραποίηση που του είχε γίνει ήταν απειροελάχιστη, δυο τρεις λέξεις μόνο είχανε αλλάξει και την μουσική στο ρεφρέν, του πήγαινε του κομματιού η αλλαγή, μου άρεσε καλύτερα.... μα τι λέω ... είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι, να έτσι ήθελα να το ακούσω, έτσι όπως εγώ με την απειρία μου δεν θα μπορούσα να το αποδώσω. Δικαιώθηκα απο τον κόσμο που άκουγε, αδικήθηκα απο την ερμηνεύτρια ..... καθώς φένετε μάλλον ήξερε απο ποιόν έχει παρθεί το εν λόγο κομμάτι που λανσάριζε στον κενούργιο της δίσκο, όταν με είδε μου στέρησε την χαρά να το ακούσω ολόκληρο... έκανε αλλαγή.
Εγώ πάντως ικανοποιήθηκα, έστω και για λίγο, έστω και αν δεν ήμουν εγώ εκει επάνω, έστω και αν δεν μπήκαν στην τσέπη μου τα λεφτά, είναι δικό μου και το ξέρω και εγώ και αυτοί, και ΑΡΕΣΕ στον κόσμο, και ήταν μεγάλη τιμή για μένα και η φωνή της ερμηνεύτριας και όλοι αυτοι οι εξέσιοι μουσικοί που μου κάνανε την ΤΙΜΗ να το παίξουν.