Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Εφέ

VODKA MODS!

(1/2) > >>

ACHIEVE PERFECTION:
Καλησπέρα παιδιά,
κατευθείαν στο θέμα, έχει κανένας εμπειρία με τα vodka mods (http://www.vodkamods.com/main.html)? Φαίνονται ενδιαφέροντα ομολογώ και μια και στέλνει και μόνο τα κιτ για 20 δολάρια, αν είναι καλύτερα από του monte allums πχ, γιατί όχι. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρουν γενικά τα μοντσ σε SD-1 kai RAT2 (έχω αρχίσει σιγά σιγά να ασχολούμαι αρκετά με τα μονταρίσματα σε αυτά τα πετάλια). Το sd-1 fooldrive μου τράβηξε την προσοχή ιδιαίτερα.. Αν κάποιος έχει να προτείνει και mod kits από άλλον κατασκευαστή που ξέρει ότι είναι καλά για αυτά τα 2 πετάλια ευπρόσδεκτος! Βασική προυπόθεση να μη στέλνω εγώ το πετάλι αλλά εκείνος το κιτ. (Παρένθεση: και για τα 2 αυτά πετάλια με ενδιαφέρει η εφαρμογή τους ως booster σε ήδη overdriven ενισχυτή και όχι τόσο ως αυτόνομα od/dist πετάλια). Ακούω προτάσεις!  :)

Evangelos 123:
analogman
http://www.analogman.com/

Σε περίπτωση που θες να κάνεις mod και οχι να αγοράσεις ένα πετάλι!
Σου προτείνω να βρεις το mod που σε ενδιαφέρει και τα υλικά που θα σου χρειαστούν!

παράδειγμα δες http://www.chrisguitars.com/boss-sd1mod-050615-2.jpg

Εγώ παραγγέλνω εδώ και καιρό από το banzai και μιλάμε είμαι κατενθουσιασμένος!έχουν τα πάντα και με πολύ λίγα μεταφορικά 4-5Ε μου έρχονται συνήθως!
Αν θες βέβαια κυκλωματικά στοιχεία που είναι σπάνια! και φυσικά κάποια ολοκληρωμένα ή τρανζιστοράκια, γιατί αν θες αντιστάσεις απλούς και πυκνωτές πας και τα αγοράζεις από οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά!

Evangelos 123:
αν θες να καείς προσπάθησε να φτιάξεις αυτό -> http://www.beavisaudio.com/Projects/ScreamerLab/
θα σου πάει ακριβά βέβαια γιατί έχει πόσα switch!

αν ενδιαφέρεσαι γενικά για εξολοκλήρου κατασκευές τσίμπα τα παρακάτω link!
http://olcircuits.com/
http://www.generalguitargadgets.com/
http://www.runoffgroove.com/
όλοι στέλνουν πλακέτα! από αμερική θα σου πάει γύρω στα 14Ε για οποιαδήποτε και με παραλαβή 2-3 μέρες με airmail !
άντε χαριστικά πάρε και αυτό -> http://www.freeinfosociety.com/electronics/schempage.php?cat=1
επίσης ψάξε στο ebay για boutique κατασκευές(στην ουσία γνωστά πετάλια με παλιά chip) και ρώτησε τους αν μπορούν να σου στείλουν πλακέτα!
και όταν λέμε πλακέτα κανονική και όχι αυτή με τις τρυπίτσες που κάνεις δοκιμές και ερασιτεχνισμούς(βέβαια καλή είναι και αυτή!!!  :P )

http://www.electronics-lab.com/articles/pcb_gr/index.html
http://www.electronics-lab.com/articles/etching/index.html


ACHIEVE PERFECTION:
Να σαι καλά ρε Βαγγέλη! Πολύ ωραίες οι σελιδούλες απ όσο πρόλαβα να δω. Επίσης το banzai είναι φοβερό. Πήγα πριν καμιά βδομάδα από τις αποθήκες του στο Βερολίνο που ήμουν και τσίμπησα μερικά πραγματάκια. Και τώρα από κει περιμένω τα στοιχεία για το bleed fix mod για το SD-1 - Ελλάδα δεν τα βρισκα εύκολα. Καμιά εμπειρία με τα Vodka? Επίσης τα tonehunter (tonehunter.de) μου τραβήξαν την προσοχή - τα μοντς για τους ενισχυτές και ειδικά για τον Μαρσαλ 6100. Δεν στέλνει κιτ όμως ρε γ**ώτο και άντε να στείλεις ενισχυτή εκεί..

Evangelos 123:
Πρόσεξε με τα λαμπάτα!!! είναι DANGER!!!

Θέλεις λίγο ψάξιμο για τα λαμπάτα!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View