Ειδικά θέματα > Εκμάθηση – Πρώτα βήματα

Βοηθεια για μαθηματα ηλεκτρικης κιθαρας σε αρχαριο

<< < (2/3) > >>

Guitar Fan:
bill7777


αν μετά από 2-3 χρόνια συστηματικής εξάσκησης μπορέσεις να το κάνεις τέλεια να είσαι ευχαριστημένος,


η κιθάρα είναι δύσκολο όργανο και πρέπει να έχεις πάρα πολύ υπομονή,


αυτό που θέλεις, δηλ. να παίζεις κάποια κομμάτια για δική ευχαρίστηση δεν είναι απλό,  πρέπει να αποκτήσεις σημαντική τεχνική και αυτό θέλει χρόνο, 2-3 χρόνια ας πούμε.
και μην ξεχνάς ότι θα υπάρχουν μέρες που θα τα κάνεις όλα τέλεια και μέρες που θα παίζεις χάλια και θα χάνεις το κουράγιο σου να συνεχίσεις,

mouz:
... το έχω ξαναγράψει, το καλύτερο για εμένα δωρεάν site για απολύτους αρχάριους (που μιλάνε αγγλικά) είναι το justinguitar.com. Και μετά που θα σου ανοίξει η όρεξη, θα δεις και το θέμα του δασκάλου διαφορετικά πιστεύω, γιατί βοηθάει ο δάσκαλος.

zanxion72:
Σε κάθε περίπτωση, να μην το βαζεις κάτω. Κι εγώ άρχισα προ τριών μηνών, κι ευτυχώς χάρη στη γαϊδουρινή επιμονή μου το προχωρώ παρόλες τις δυσκολίες του. Θέλει πολύ πείσμα και όρεξη.

Spyros Delta:
Ολα ειναι θεμα θελησης και αγαπης για το αντικειμενο.
Βαζει μικρους στοχους καθε φορα, μη βιαζεσαι και ετσι θα σε ευχαριστει η προοδος σου και θα χαιρεσαι την καθε στιγμη ενασχολησης σου.

bill7777:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Υπάρχει κάποια σειρά μαθημάτων για τελείως αρχάριο που να πηγαίνει βήμα βήμα και να μην ψάχνω σκόρπια βίντεο μαθήματα στο YouTube?

Στο  Justin λίγο που είδα τα μαθήματα για αρχάριους τα κάνει με ακουστική κιθάρα. Ισχύουν τα ίδια και για ηλεκτρική?

Τέλος ήθελα να ρωτήσω, είναι λάθος η τακτική  σε ένα κομμάτι που μου αρέσει να βρω ένα lesson βίντεο του κομματιού και σιγά σιγά βγμα βήμα να προσπαθήσω να το παίξω?  Θα είναι χειρότερα ακόμα?

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View