Τίποτα, απλά θέλω να πω κάτι. Μια.. συμβουλή αν θέλετε.
Όποιος διαφωνεί παρακαλώ θερμά να αγνοήσει αυτά που θα γράψω ή ας το συζητήσουμε με Π.Μ. ή στο chat, msn κτλ...
Hey, εσύ.
Γιατί δε σέβεσαι την άποψή μου στο θέμα "Τάδε"; Λες αυτό που πιστεύεις και λέω αυτό που πιστεύω, γιατί πας οπωσδήποτε να με βγάλεις λάθος και να με βάλεις με το ζόρι στον ίσιο δρόμο (τον δικό σου);
Τι θα πει δεν μπορούσες να κρατηθείς και απάντησες; Από τη στιγμή που δεν αναφέρθηκε πουθενά το όνομά σου γιατί απαντάς με αγένεια και προκαλείς φασαρίες; Καλό είναι να διατυπώνονται διαφορετικές απόψεις και και να μου δείχνεις το λάθος μου όταν κάνω λάθος με ευγένεια όμως δε με βοηθάς καθόλου, ούτε εμένα ούτε τους άλλους που διαβάζουν, όταν είσαι αγενής επειδή έκανα λάθος σε κάτι "προφανές". Γιατί λες ότι
εγώ φοράω παρωπίδες ενώ
εσύ από την αρχή δεν έχεις τη διάθεση να παραδεχτείς ότι
ίσως να κάνεις και λάθος;
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο; Αφού ξέρεις ότι μερικά θέματα από μόνα τους τραβάνε τις διαμάχες γιατί πας και τα σκαλίζεις; Δεν το σκέφτηκες; Πώς δεν το σκέφτηκες; Έτσι πας και γράφεις ότι σου κατέβει εκείνη τη στιγμή χωρίς να μπεις στον κόπο να σκεφτείς την αντίδραση αυτών που θα το διαβάσουν/συμμετάσχουν σε αυτό; Γιατί, αν πρέπει να απαντήσεις οπωσδήποτε, δεν προσπαθείς να ηρεμήσεις λίγο τα πνεύματα αντί να τους ανακατεύεις κι άλλο; Δεν είναι ανάγκη να βιαστείς να απαντήσεις, δε θα σε πιέσει κανείς.
Αυτά τα λίγα για τους αγαπητούς συμφορουμήτες μου.

(Όχι, δεν το λέω ειρωνικά)