Καλός ο Μίλτος. Αλλά όταν θέλεις να ζήσεις μόνο από τη τέχνη αναγκάζεσαι να κάνεις συμβιβασμούς. Όπως να βγάζεις δίσκους στις γιορτές ή να κάνεις επετειακά Live για τα 10 χρόνια...
Άδικο σχόλιο νομίζω για έναν μουσικό που έχει βγάλει σε δώδεκα χρόνια μόνο τέσσερις δίσκους και μια ζωντανή ηχογράφηση... Πολύ άδικο... Και κυρίως για έναν μουσικό που δεν συμβιβάστηκε όσον αφορά στον ήχο του.
Συμφωνώ απόλυτα!!Ελεος πια, συνέχεια μεσα στη κακία είστε!!Μιλάς λές και βγάζει δίσκο 6 μήνες!!Και μια χαρά ήταν το λαιν του!Εγω πολύ το ευχαριστήθηκα, και τώρα το βάζουμε συνέχεια και το ακούμε!Δεν είναι κακό να έχεις όλα τα αγαπημένα σου τραγούδια μαζεμένα!Στο κάτω κάτω, ένας ήταν ο Άσιμος...Εαν έκανε τα ίδια και ο Πασχαλίδης θα λέγαμε ότι τον αντέγραφε...
Αυτό το ''περίμενα κάτι περισσότερο'', ποτέ μου δεν το κατάλαβα...!Δηλαδή τί περιμένατε, καλύτερη ενορχήστρωση, καλύτερους στίχους καλύτερες συμμετοχές??
Έτσι έλεγα και πριν 6 χρόνια, όταν πρωτοάκουσα τις ''Περιπέτεις ενός προσκυνητή'' του Ιωαννίδη! ''Μα καλά έκανε 5 χρόνια να βγάλει δίσκο για να βγάλει αυτό???"!Αλλά μετά ακούγοντας τον πολλές φορες, κατανοώντας καλύτερα τους στίχους και ακούγοντας πιο προσεκτικά την ενορχήστρωση, αγάπησα αυτόν τον δίσκο!Αυτοί οι καλλιτέχνες δεν βγάζουν δίσκους που να γίνονται ''κατανοητοί'' αμέσως, γιατί μέσα στα τραγούδια τους εμπεριέχονται βαθύτερα νοήματα και πολλά συναισθήματα...!
Εγω μέχρι στιγμής τον βρίσκω πολύ καλό!Έχω ξεχωρίσει σαφως και κάποια κομμάτια ως υπέροχα!Και όσο πιο πολλές φορές τον ακούω, τόσο μου αρέσει περισσότερο....