ρε παιδιά για ποιό τσάμπα μιλάμε? γιατί να είναι τσάμπα ή φτηνά? γιατί? με την ίδια λογική θα έπρεπε και φτασμένοι ηθοποιοί να μοιράζουν τσάμπα εισιτήρια στα θέατρα, ή τα μεγάλα-πλούσια-φτασμένα κινηματογραφικά στούντιο να μοιράζουν δωρεάν εισιτήρια για τις ταινίες...ειλικρινά δν το καταλαβαίνω αυτό...στο 2007 είμαστε και συζητάμε για τσάμπα? εγώ ακόμα βέβαια, δεν έχω κατανοήσει αυτό το "θα έπρεπε να έιναι τσάμπα...." 
Και δε χρειάζεται να το κατανοήσεις, γιατί ποτέ δεν τέθηκε στη βάση της υποχρέωσης. Προσωπικά εξέφρασα έναν ευσεβή πόθο και κατέθεσα την αντίθεσή μου προς την πεποίθηση που θέλει τέτοιες επανενώσεις να γίνονται για χάρη της τέχνης, σνομπάροντας το χρήμα, γιατί -έτσι τέθηκε- "δεν τα έχουν ανάγκη". Κάλεσα λοιπόν -θεωρητικά πάντα- όποιον δεν τα έχει ανάγκη να το αποδεικνύει κι έμπρακτα, όπως παράλληλα ένας ηθοποιός που σέβεται την τέχνη του επιλέγει να ξεφύγει από τους παχυλούς μισθούς του Χόλιγουντ, παίζοντας σε μια ανεξάρτητη παραγωγή για φρογκοδίφραγκα. Υποχρέωση φυσικά και δεν υπάρχει και δεν πρέπει να υπάρξει...δεν τρώμε όμως και κουτόχορτο, όταν μας παραθέτουν ως κίνητρο την υπέρμετρη αγάπη για τη μουσική και μόνο.
από που κι ως που δλδ? εγώ ήμουν διατεθειμένος να δώσω και 1000 και 2000 ευρώ για να πάω σε αυτήν την συναυλία...γιατί να μου πάρει την σειρά κάποιος που δεν τα δίνει αυτά τα λεφτά? και δν με ενδιαφέρει αν ο page πάρει καινούργια ferrari ή ο Plant αγοράζει με 100άδες τα silk πουκαμισάκια του...δν με ενδιαφέρει...απλά...πιστεύω όλοι μας θα εκπλαγούμε έτσι και μάθουμε πόσο μεγάλη ήταν η ζήτηση ακόμα και με αυτές τις τιμές...φανταστείτε να ήταν και τσάμπα...πανικός...
Δηλαδή το μέτρο σύγκρισης του καλού μουσικόφιλου πρέπει να είναι οι καταθέσεις στην τράπεζα που διαθέτει; Αν είναι έτσι, ας φροντίσουν εφεξής στις συναυλίες να βάζουν κατώτατο πλαφόν τα 1000€ που αναφέρεις, αφενός για να γλυτώσουμε από την πλέμπα, αφετέρου να αυξήσουμε και τα κέρδη των τραπεζών από τα δάνεια που θα πάρουν οι φίλοι των συγκροτημάτων. Δεν περίμενα πάντως πως θα φτάναμε ποτέ να προτιμάμε υψηλή τιμή εισιτηρίου, για να απολαμβάνουμε ως προνομιούχοι μια συναυλία στα μέτρα μας.
και στο κάτω κάτω αυτό σημαίνει να έχεις ένα όνομα σαν των zeps, flοyd, sabbath etc...μπορείς να το εξαργυρώνεις σε $$$ ή δόξα ανά πάσα στιγμή...εδώ δίνουμε 30-40 ευρώ για να δουμε συγκροτηματάκια της πλάκας με την πεποίθηση ότι βοηθάμε στην ανανέωση της μουσικής που αγαπάμε, εν θα δώσουμε παραπάνω για να δούμε τους led zeppelin...αν ακυρώσουμε και αυτούς πάει τέλειωσε...
Καλά η μουσική ούτε άρχισε, ούτε τελείωσε με τους LedZ, για να ανησυχούμε κι όλας γι' αυτήν την πρώτη αν τους ρίξουν από το βάθρο τίποτα εμπαθείς τύποι σαν κι εμένα. Ο καθένας καθορίζει τις αξίες του άλλωστε. Δε διαφωνώ με το τι μπορούν να κάνουν ως όνομα οι προαναφερθέντες, αλλά όλοι κρίνονται...όπως έγινε κάποτε και με τους Metallica και το Napster φερ' ειπείν. Και δεν το θέτω ως παράδειγμα, διόλου τυχαία.