Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις.
1) τι ακριβώς "επισκευή" έχει γίνει; 2) Όταν λες ότι είχε μετατραπεί σε ηλεκτροακουστική, εννοείς ότι είχαν γίνει οι τρύπες αλλά δεν υπάρχουν πλέον τα ηλεκτρικά; 3) Χρειάζεσαι πράγματι ηλεκτροακουστική κιθάρα; 4) Έχεις ενισχυτή; 5) Έχεις κάποια ιδέα ή προηγούμενη εμπειρία από παρόμοιες μετατροπές;) και 6) φωτογραφίες.
1)Οταν λεω επισκευη δεν εννοω κατι τρομερο,απλα εχει στοκαριστει το χτυπημα και κολλησαμε τη γεφυρα. Επισης τη τριψαμε και τη βαψαμε και χθες τη περασαμε βερνικι.
2)Με τη μετατροπη εννοω αυτο ακριβως που λες,δηλαδη εχει οπως τη κρατας δυο τρυπες λιγο πιο κατω δεξια απο τη γεφυρα και μια στα πλαινα και λειπαν τα ηλεκτρικα.
3)Για να ειμαι ειλικρινης δε θα ελεγα οτι χρειαζομαι απαραιτητα ηλεκτροακουστικη μιας και ασχολουμαι μονο ως χομπι (που κατεληξε λατρεια), αλλα δε θα με χαλαγε να εχω μια(εχω μονο μια ακουστικη). Βεβαια αν συμφερει περισσοτερο να παρω μια καινουρια προφανως και θα ειναι καλυτερα,αλλα αυτο θα γινει πολυ αργοτερα
4)Δεν εχω αλλα πριν γινει η ιστορια με τη cimar,υπολογιζα προς το τελος του 13 να παρω ηλεκτρικη,θα ξεκινουσα σε κανα-δυο μηνες να ψαχνομαι για ενισχυτη ωστε μεσα στο ετος να τον αγορασω Θεου και χρηματων θελοντων βεβαιως.
5)Δεν εχω απολυτως καμια ιδεα,ουτε ο φιλος επισης.Μονο που πιανουν τα χερια του και τον εμπιστευομαι αρκετα σε τετοια θεματα.Ας ειναι καλα το youtube.
6)Δε μου περασε καν απο το μυαλο να βγαλω φωτογραφιες.Αλλα επειδη εχει βαφτει μαυρη σκεφτομαι οτι δε θα φαινοντουσαν πολλα.Ωστωσο,πειτε μου ποια σημεια να βγαλω φωτογραφιες ωστε να εστιασω οσο το δυνατον περισσοτερο
Φιλε noe13, συναισθηματικη αξια δεν εχει,περαν του οτι μου προοριζεται ως δωρο γενεθλιων
Δεν νομιζω γενικα οτι αξιζει να ασχοληθεις με ηλεκτρικα κλπ.
Φτιαξε μονο την κιθαρα να μπορει παιζει ακουστικα (καβαλαρη, κλεισε τρυπες) και τιποτα αλλο.
Ευχαριστω για τα links. Αυτο σκοπευα να κανω στην αρχη,αλλα μετα σκεφτηκα μιας και εχει ηδη τις τρυπες και ισως χανει αρκετα ως ακουστικη να τη μετατρεψω για να μη χαραμιστει.
Επι τη ευκαιρια να κανω μια ερωτηση αρχαριου. Ο ηχος της ηλεκτροακουστικης επιρρεαζεται αρκετα απο την "ακουστικη πλευρα της κιθαρας" ή σχεδον εξ ολοκληρου απο τον ενισχυτη;