Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...
αλλαγη χορδων
jimaras:
Den hksera oti exeis yamaha ;D egw exw yamaha kai exw siniditwpoihsei oti ekana megalo lathos kai thn agorasa :'(. pantws an thes thn gnwmh mou agorase 9ares xordes einai kales kai eyxristes kai kanoyn kai eykola sikwmata prothmhse d' addario h ernie ball egw exw minei eyxaristhmenos kai apo tis dyo etairies.
jimaras
Ορεστης99:
Συγνωμη που πεταγομαι στο ασχετο αλλα θα ηθελα να ρωτησω(για να μην ανοιγω καινουριο θεμα,μιας και αναφερθηκε εδω η απορια μου)αν θα πρεπει να κανω κατι στο setting του μπασου μου ,γιατι αλλαξα χορδες εδω και δυο μηνες,εβαλα απο Νο46>44,και παρατηρησα καποια ανεπιθυμητα effects(ενα κουδουνισμα στα κλειδια πανω και ενα παραξενο τριξιμο στα ταστα). ???
blue_jazz:
Θα δεις πως ταιριάζει στο χέρι σου για το πάχος. Εγώ προτιμώ τις 10άρες. Και τις βάζω έτσι http://i16.photobucket.com/albums/b28/blue_jazz/allagma_xordon.jpg
Dark_kronos:
Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα λεω να ρωτισω εδω
Μου εσπασε μια χορη στην ηλεκτρικη. Δεν ξερω να αλλαζω (3 βδομαδες την εχω αλλωστε) και θα μου της αλλαξει ο ξαδερφος μου. Για να μους αλλαξει ο ξαδερφος μου ομως θα πρεπει να περιμενω μεχρι την Τεταρτη, και την Πεμτη εχω μαθημα οποτε δεν θα μπορω να κανω της ασκεισει (ολες χρησιμοπειουν και αυτην την χορδη) οποτε παει χαμενη βασικα μια βδομαδα. Μηπος μπορω καπως να επειχιρισω μονος η υπαρχει περιπτωσει να κανω κατι λαθος και να τα σκατωσ* και να παθει και τπτ η κιθαρα;
Σιδηρόπουλος:
για πες τι κιθαρα εχεις..
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση