Η σελίδα της Κιθάρας > Νέα και όχι μόνο

Υποστηρίξτε το kithara.gr με μια δωρεά!

<< < (2/3) > >>

Lo.Lee.Ta:
Καλό θα ήτανε, κάθε 2-3 μέρες και εφόσον υπάρχει μεταβολή στο ποσό του λογαριασμού της χρηματικής Δωρεάς, για το Kithara.gr, να ενημερώνετε το ποστ με τον αριθμό του ποσού που συγκεντρώθηκε, εφόσον δεν χρησιμοποιείται το PaypaL.
Έτσι ώστε να κινεί το ενδιαφερόν ή την περιέργια και να επαναφέρεται το θέμα στ ην κορυφή των ποστ. Προτιμότερο θα ήταν να μην υπάρχει ανωνυμία, αφού ούτοσιάλλος χρησιμοποιούμε ψευδώνυμα. Είναι σημαντικό και ωραίο να γνωρίζουμε τους ανθρώπους που βοηθάνε το kithara.gr με οποιοδήποτε τρόπο.
 
Δεν είναι ανάγκη να πάρετε από τη Τράπεζα, κάποιο ΔωρεαΚιθαροΔάνειο.
Όση και αν είναι η προσφορά σας, είμαστε τόσοι πολλοί που κάθε προσπάθεια μετράει!
 
Καλημέρα σας!

Lo.Lee.Ta:
To Kithara.gr, ευχαριστεί όλους όσους μέχρι τώρα προσφέρανε μία βοήθεια από τον "κουρεμένο" κουμπαρά τους !!
...περιμένουμε και τους υπόλοιπους, αν και πριν τα Χριστούγεννα, να αφήσουνε το Ευρωπούλιο Δωράκι τους κάτω από το Μουσικό μας Δέντρο! Άντε, ΜουσικόΠολιτικό μας Δέντρο!
Να είστε καλά!!
 

gas-13:
Βραζιλη και λοιποι συνφορουμιτες
θελω να προσθεσω το κατι-λιγο μου, στην κοινη προσπαθεια, αλλα δεν καταλαβα
πως βρισκουμε τον αριθμο της τραπεζας.Βοηθεια λοιπον για να ανταποκριθω.
Με αγαπη.

Βραζίλης:
GAS-13, έχεις ΠΜ.

Βραζίλης:
Επαναλαμβάνομαι, το ξέρω, αλλά θα μιλήσω ξανά σε αυτό το θέμα για την κατάσταση του kithara.gr:

Όπως ξέρετε, το kithara.gr συντηρείται από την εθελοντική προσφορά διαχειριστών και συντονιστών. Υπάρχουν στιγμές όμως που δεν αρκεί μόνο η προσφορά χρόνου, αλλά χρειάζεται και προσφορά χρημάτων (πέρα από το κόστος της φιλοξενίας του site που έχουμε επωμιστεί οι ιδρυτές και διαχειριστές). Ιδίως σε θέματα ανάπτυξης (αναβαθμίσεις, νέες λειτουργίες, κλπ), ο απαιτούμενος χρόνος και απαιτούμενη τεχνογνωσία είναι σε υψηλά επίπεδα, κάτι που κάνει την θέση μας δύσκολη καθώς καθυστερεί η υλοποίηση των ιδεών και στόχων που βάζουμε. Μερικές φορές λοιπόν, είναι αναπόφευκτη η ανάγκη αγοράς κάποιου λογισμικού, ή να ανατεθεί μια εργασία σε κάποιον επαγγελματία. Παρόμοιες ανάγκες υπάρχουν και για την διενέργεια εκδηλώσεων και δράσεων εκτός διαδικτύου.

Ζητούμε από εσάς, τα μέλη που με την παρουσία και συμμετοχή σας στο φόρουμ στηρίζετε την διαδικτυακή κοινότητα του kithara.gr, να μας ενισχύσετε με μια μικρή δωρεά, ειδικά όταν υπάρχει ένας συγκεκριμένος σκοπός του τύπου που ανάφερα παραπάνω.

Καμπάνια με σκοπό την αγορά λογισμικού βαθμολογίας θεμάτων
Ο σκοπός που θέτω αυτές τις μέρες είναι η αγορά ενός έξτρα λογισμικού που ενσωματώνεται στο φόρουμ και που θα υποστηρίζει βαθμολόγηση θεμάτων/συζητήσεων. Έτσι θα ξεχωρίζουν τα θέματα που αξίζουν πραγματικά, ανάλογα με τη βαθμολογία που έχουν δώσει τα μέλη. Θα μπορεί να γίνεται ταξινόμηση των θεμάτων του πίνακα με βάση την βαθμολογία. Το ποσό-στόχος που πρέπει να φτάσουμε είναι 40€, που αντιστοιχεί στα $50 που κοστίζει το λογισμικό.

Κάντε κλικ στη σελίδα Δωρεά...

Πετραδάκι-πετραδάκι, θα το χτίσουμε το kithara.gr πιο ευρύχωρο και πιο λειτουργικό!  :yeah

(Μην ξεχνάτε επισης το διαρκές αίτημα για προσφορά χρόνου ή/και γνώσεων όπως αναγράφεται στο αρχικό μήνυμα αυτής της συζήτησης)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View