Ειδικά θέματα > Εκμάθηση – Πρώτα βήματα

Εφορμογη κινητου για ξεκίνημα Αρχάριου

(1/2) > >>

jorimkian2:
Καλησπέρα. Βλέποντας πολλές εφαρμογές να υπάρχουν διαθέσιμες για smartphone, θα ήθελα τι γνώμη σας για την χρησιμότητα τους και τις μεθόδους εκμάθησης. Κάποιες που είδα ήταν η yousician, gibson app και justin guitar.

GVen:
Κατέβασε το fender tuner,  το θεωρώ το καλύτερο. Έχει και μετρονομος και διάφορα άλλα.  Το Ultimate guitar για να βρίσκεις ταμπλατουρες και δε χρειάζεσαι τπτ άλλο. Μετά πήγαινε και σ ένα δάσκαλο και είσαι κομπλέ. Δε νομίζω ότι αξίζει να πληρώσεις για εφαρμογή εκμάθησης κιθάρας. Κάποιος πρέπει να σου δείχνει. Να σε βάζει να σκέφτεσαι και να μελετάς. Να σου δείχνει πως ακριβώς να πιάσεις τα ακόρντα κλπ κλπ. Αυτά δε τα κάνουν οι εφαρμογές αυτές. Δεν είναι αντίθετος αλλά πιστεύω ο δάσκαλος είναι MUST στην εκμάθηση οποιουδήποτε οργάνου.

Απόλλων:
Είχα δοκιμάσει με free trial διάφορα διαδικτυακά προγράμματα εκμάθησης κιθάρας πριν από λίγο καιρό. Αυτό που μού είχε φανεί πιο ενδιαφέρον ήταν το Τruefire. Είχε ωραίο περιεχόμενο και μαθήματα, ήταν καλά δομημένο, ευέλικτο και εύχρηστο. Βέβαια χρειάζεται συνδρομή για να έχεις πρόσβαση σε όλα το υλικό που περιέχει.

jorimkian2:
Πως μπορώ να βρω έναν καλό δάσκαλο; Δεν έχω περιβάλλον που να με κατευθυνει αναλόγως;

GVen:
Πες μας περιοχή που μένεις, Μήπως ξέρει κανείς κάποιον κοντά σου ή κάποιον που κάνει διαδικτυακά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση
Mobile View