Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - mister spok

Σελίδες: [1]
1
Αναζήτηση τραγουδιών / Απ: kithra.to
« στις: 09/09/18, 12:05 »
Θυμάμαι πως παλιά είχαν τους μισούς μόνο στίχους, δηλαδή κάθε γραμμή μέχρι την μέση, προφανώς για το θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων. Ήτανε πρόβλημα. Δεν έβγαζες άκρη. Πάλι καλά λύθηκε.  :)

2
πιαστηκε η καρδιά μου διαβαζοντας αυτό το θέμα.


Έχει βρεθεί τίποτα από όλα αυτά; Μόνο τις ανακοινώσεις των κλοπών είδα  :-\

3
demetrio stratos και area. μια ιδιαιτερη περιπτωση κι ενα παραμερισμένο κεφάλαιο στην ιστορία της μουσικής. μπραβο  :up

Τον demetrio stratos τον πρωτογνώρισα πριν πολλά χρόνια σε ταξίδι που έκανα στο μιλανο με worldventures. είχα βρεθεί σε ενα δισκάδικο με μεταχειρισμενα βινύλια και τα κοιτουσα στην σειρά. επιασα ενα απο area, που τοτε ουτε τους γνωριζα, και τοτε ο καταστηματαρχης, που του ειχα πει πως ειμαι απο ελλαδα, μου ειπε πως ο τραγουδιστής τους ήταν έλληνας κλπ κλπ Το πήρα το βινύλιο. ήταν το κρακ! Κλασικο σημερα Τουλαχιστον από όποιον ψάχνεται με το prog rock ή την δεκαετία του εβδομηντα

απιστευτα φωνητικα ο άνθρωπος. εφυγε νωρις δυστυχως

4
Αν ψάχνεις για κιθάρα σε αυτή την κλαση μάλλον δεν θα χρειαστεί να ψάξεις πολύ. Πάρε μία και ξεκίνα το ταξίδι. Όταν μια μέρα έχεις αποφασίσει πως θα μείνεις στην κιθάρα και βάλεις στην άκρη ένα καλό ποσό για μια καλή κιθάρα, τότε ψάξε το πολύ.

5
 :metal   British Steel (1980)


+1

7
αυγουστιάτικο κι όμορφο  :up

Σελίδες: [1]