Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - pureanalog

Σελίδες: [1]
1
Λάθη και προτάσεις / Greeklish σε qutoe...
« στις: 15/02/06, 19:36 »
Ρε παιδιά δε με αφήνει να γράψω greeklish αλλα βλέπω υπάρχουν μερικά θρεντ προσφατα με greeklish τα οποία όταν τα κάνω quote μου ζητάει να τα διορθώσω..

2
Είχα ξαναανοίξει στο παρελθόν ένα τέτοιο θέμα αλλά δε μπόρεσα να το βρώ. Γνωρίζει κανείς τι αξία έχει μια τέτοια κιθάρα στην Ελληνική αγορά? Πόσο θα μπορούσε να πουληθεί δλδ.

Είναι μοντέλο 95 (απο τις καλυτερες στούντιο που έχουν βγει) σε άριστη κατάσταση όπως φαίνεται άλλωστε, με μερικά έξτρας. Sperzel locking tuners, σκληρή SKB θήκη και με Gibson PAF T-top μαγνήτες του '79 (μόνοι τους μιάνουν στο ebay.com ως 250-300). Στη φωτογραφία ήταν πριν λίγο καιρό όταν της φόρεσα SD JB/Jazz για δοκιμή.

Τέλος έχει χρώμα sunburst που δεν προσφερόταν τότε στις studio. Πρέπει να ήταν κάποια limited edition. Δεν έχω ξαναδεί ίδια.

Η τιμή Thomann είναι για μία (υποδοέστερη και κούφια-έτσι ειναι οι καινούριες!!!) αντίστοιχη καινούρια sunburst είναι 1444ευρώ+23ευρώ μεταφορικά+17ευρώ έμβασμα  ~1484 ευρώ, ελληνική τιμή δε γνωρίζω αλλά  υποθέτω ότι θα είναι κοντα στα 1800ευρώ.

http://www.thomann.de/thoiw2_artikel-188338.html

Σελίδες: [1]