Ωστε αυτο ειναι το προτζεκτ με "μελη των Horizon's End" που μου ελεγες οτι ετοιμαζεις πριν απο κανα εξαμηνο...αντε παιδια καλη επιτυχια, εμενα με εχετε σιγουρο οτι θα αγορασω τον δισκο...ο Κωστας ειναι για μενα ο καλυτερος Ελληνας κιθαριστας, εσενα σε παω πολυ σαν ντραμερ, ο μπασιστας των Ηοrizon's End ειναι πολυ καλος αν κρινω απ τις μπασογραμμες που ακουω στους δισκους σας και τον τραγουδιστη δεν τον εχω ακουσει και πολυ αλλα για να τον επελεξε ονομα του βεληνεκους του Uli Jon Roth, μονο τυχαιος δεν θα 'ναι...
Απ' οσο μπορω μεχρι στιγμης να καταλαβω, πολυ 80s φαση μυριζομαι...καλο αυτο...σε ολους τους τομεις απο το ονομα (καααααααααλτ) μεχρι τις επιρροες που αναφερετε...ειδικα οταν διαβασα το ονομα του DIO & το ονομα των Sanctuary αλλα και γενικα πολλα ονοματα που γουσταρω τρελα πχ Crimson Glory, Judas Priest, Riot, Fates Warning, λεω "ωωωωπ εδω ειμαστε!!! βρηκαν το ευαισθητο σημειο μου κι αυτο ειναι μειον μου

"
Παιδια σας περιμενουμε για live εδω στας Αθηνας (θα ψησω και την κοπελα μου να ρθει αν και το πιο βαρυ που ακουει ειναι W.A.S.P. που θα παει ομως θα την στρωσω χαχα) και αμα γουσταρετε, καντε αφισα το εξωφυλλο γιατι μαρεσει πολυ το artwork και θα εδενε ωραια με το δωματιο μου...
ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΥΓ1 κ*λοπαιδα ρεστο θα με αφησετε μαζευω φραγκα για το CD των Whitesnake, το λαιβ τους με Priest τωρα θα πρεπει να μαζεψω και για σας...ατιμη κοινωνια
ΥΓ2 πολυ καλη η ιστοσελιδα σας...συγχαρητηρια σε οποιον την επιμεληθηκε!!!