Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Ηχογραφηση σε PC ( Προβληματα-Προγραμματα-Ρυθμισεις )

<< < (21/22) > >>

freemind:
Δεν προκειται για προβλημα του ιδιου του προγραμματος, αλλα για προβλημα της καρτας και των δειγματων που πρεπει να διαχειριστει real time.

Δε γνωριζω πως ειναι το menu του Reaper αλλα καπου σιγουρα θα πρεπει να εχει τις ρυθμισεις της καρτας. Εκει θα ρυθμισεις το buffer size αυξανοντας το λιγο και ξαναδοκιμαζοντας απο την αρχη την ηχογραφηση. Σε καποια ρυθμιση θα πρεπει και το latency σου να ειναι καλο ( δηλαδη να μη χτυπας τωρα τη χορδη, να πηγαινεις για κατουρημα κι οταν γυριζεις να την ακους ) και αυτα τα χρατσα χρουτσα που ακους να εχουν εξαφανιστει!

Καλο θα ηταν να αναφερεις και τι καρτα ηχου εχεις.

ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:
οι "σπασμενες" εκδοσεις του guitar rig ειναι λιγο βιτσιώζες,
το χεις δοκιμασει και σε κανα αλλο daw? πχ Cubase?

Wise_One:
@freemind: Βασικά δεν είναι αποκλειστικά στην ηχογράφηση, ακόμα κι αν κάνω arm την κιθάρα και παίζω με ezdrummer... To buffer size το είχα ανέκαθεν στα 10ms (πριν το φορμάτ δεν είχα κανένα θέμα), μετά το φορμάτ εμφανίστηκε (πάλι στα 10) ε και μετά είπα να κατέβω έκδοση στο Reaper και να ρίξω και λίγο το buffer size (στα 8). Πάλι το κάνει αλλά ΜΟΝΟ στο Guitar Rig. Στ' άλλα plugins είναι εντάξει. Καλά θα παίξω με το buffer size και βλέπουμε.

@ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI - : Ε ναι, για τέτοια έκδοση μιλάμε  ;D Να πώ την αλήθεια όχι, δε δοκίμασα κάποιο άλλο daw. Θα δώ τί μπορώ να βρώ στις καταχνιές του ιντερνέτ (έεετσι ο τόνος). Αν κι εντάξει, δεν αξίζει ν' αλλάξω daw επειδή κάτι παίζει με το guitar rig...

Έχω την E-MU 0202. Έχω εγκαταστήσει τους drivers από την ιστοσελίδα τους γιατί για κάποιο ηλίθιο λόγο, το δισκάκι δεν ολοκλήρωνε την εγκατάσταση (αν και μια χαρά μπήκε την πρώτη φορά που την εγκατέστησα πριν το φορμάτ).

jim.ni:

--- Παράθεση ---φορμάτ δεν είχα κανένα θέμα), μετά το φορμάτ εμφανίστηκε (πάλι στα 10) ε και μετά είπα να κατέβω έκδοση στο Reaper και να ρίξω και λίγο το buffer size (στα Cool. Πάλι το κάνει αλλά ΜΟΝΟ στο Guitar Rig. Στ' άλλα plugins είναι εντάξει. Καλά θα παίξω με το buffer size και βλέπουμε
--- Τέλος παράθεσης ---

μήπως η cpu σου χτυπάει 100%
τι επεξεργαστή έχεις και τι κάρτα?

--- Παράθεση ---οι "σπασμενες" εκδοσεις του guitar rig ειναι λιγο βιτσιώζες,
--- Τέλος παράθεσης ---

(μια χαρά είναι οι..... ;) :D)

ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ - EOSFORUM - SOTRIANI -:

--- Παράθεση από: Wise_One στις 08/04/10, 17:09 ---(...)μετά το φορμάτ εμφανίστηκε (πάλι στα 10)(...)

--- Τέλος παράθεσης ---

...αυτο που λες ειναι ιδιαιτερως σημαντικο και κατι πρεπει να παιζει και με τα σπασμενα
γουίντος (windows!!) γιατι και εγω εχω παρατηρησει διάφορα καθε φορα που κανω εγκατασταση
καποιας κοπιας win!!! Bεβαια εχω βρει μια που δεν μου κανει κολπα τωρα πια και όποτε χρειαζεται
βαζω αυτη! Παντως ολα εχουν να κανουν αφου στον Η/Υ του studio δεν επιτρεπεται η προσβαση
στο ιντερνέτ (...τόνος!!) και η ρυθμισεις εγκαταστασης ειναι παντα οι ιδιες!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση