Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Ηχογραφηση σε PC ( Προβληματα-Προγραμματα-Ρυθμισεις )

<< < (22/22)

jim.ni:
φίλε μου με το τεράστιο όνομα ( ;D) επειδή βλέπω οτι επαναλαμβάνεις κάτι που δεν ισχύει, σου λέω οτι τόσο τα λειτουργικά πχ
window$ όσο και τα προγράμματα πχ guitar rig δεν έχουν καμία διάφορα αν είναι "σπασμένα" η όχι. Στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ακριβός το ίδιο με την διάφορα οτι αντί να αγοράσεις κωδικό τον "κλέβεις". Το μόνο "ελάττωμα" που μπορεί να έχουν τα "σπασμένα" λογισμικά είναι οτι αν όντως είναι ελαττωματικά (άσχετο με το εν είναι σπασμένα) δεν μπορείς να έχεις τεχνική υποστήριξη ή εγγύηση (δηλ με άπλα λόγια δεν μπορείς να πάρεις κάπου τηλεφωνώ να βρίσεις, γιατί θα σε βρίσουν πρώτοι  ;D).
Ολα τα άλλα είναι φήμες που συμφέρουν κάποιους  ::) Δεν υπάρχουν κόπιες software δηλαδή(πχ κινεζικό guitar rig, όλα το ίδιο είναι.

Δεν προωθώ σε καμιά περίπτωση ούτε επικροτώ την "κλεψιά", ο καθένας μπορεί να κρίνει μόνος του αν θα απλώσει το χέρι για να πληρώσει ή για να κλέψει, απλά διορθώνω την παραπληροφόρηση  :)

Wise_One:
Δε νομίζω ο επεξεργαστής να χτυπάει 100άρια, είναι 3.2 Prescott ενώ πιο πριν είχα έναν στα 2.4 χωρίς κανένα θέμα. Κάτι άλλο πρέπει να φταίει και να "ζορίζεται".

Γενικότερα, το "πρόβλημα" εμφανίστηκε μόλις έκανα "ανακύκλωση" τα δύο desktop (επιλογή κομματιών κι απ' τους δύο για να μπουν σ' έναν). Τα windows είναι αυθεντικότατα, bundle με τον υπολογιστή που είχα πάρει. Και firmware update της κάρτας έχει γίνει (μέσω των οδηγών της κάρτας).

Χθες ας πούμε, καθόμουν έπαιζα πόση ώρα (με Guitar Rig) και δεν εμφανίστηκε παρά στο τέλος. Βέβαια, μου είπε φίλος ότι έτυχε και σ' αυτόν, πάλι με το Guitar Rig (και προφανώς στο δικό του pc). Οπότε ίσως το GR δεν "κάθεται" καλά...

Καλά κοίτα, δεν πρόκειται ν' ασχοληθώ άλλο. Είναι χαζό να προσπαθώ να κάνω κάτι να δουλέψει (χωρίς να ξέρω κιόλας τί φταίει), ενώ έχω καλύτερα plugins. Ειδικά κάποια συγκεκριμένα, βγάζουν ΤΟΝΟΥΣ gain... Οπότε τώρα guitar rig και σιγά τα ωά.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση