Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Ηχογραφηση σε PC ( Προβληματα-Προγραμματα-Ρυθμισεις )

<< < (2/22) > >>

ΒασίληςΔ:
Ζητάω την βοήθεια σας.
Υπάρχει κάποιο βοήθημα για τον χειρισμό αυτών των προγραμμάτων; Όχι τίποτα σύνθετο αλλά κάτι που μας δίνει την δυνατότητα στοιχειώδους χειρισμού, σε μας τους όχι εξοικειωμένους στους υπολογιστές και στην τεχνομουσική ορολογία. Ένα βοήθημα που είναι γραμμένο στην Ελληνική γλώσσα.
Υπάρχει ρε παιδιά; Γιατί έχω βγάλει σπυριά!

Exiled_Archangel:
Απο οσο ξερω δεν υπαρχει, αλλα αν θελεις κατι για το cool edit μπορεις να με ρωτησεις! Μην τρελαινεσαι, και εγω σιγα-σιγα μπηκα στο νοημα... και παλι τα βασικα χρησιμοποιω...

bluewind:
Tutorials δε θα είναι δύσκολο να βρεις στην αγγλική, αλλά στα ελληνικά το κόβω χλωμό.

Υπάρχει πάντως ένα section στο φόρουμ του SynthpopAvenue.gr με τον τίτλο The Sound Lab, όπου και λόγω της μουσικής φύσεως του site, πολλοί έχουν ασχοληθεί με τα συγκεκριμένα προγράμματα...ενδεχομένως λοιπόν να βρεις κάτι χρήσιμο.

dshakes:
Υπαρχουν πολλα προγραμματα που μπορεις να κανεις multi-track recording (δηλαδη να γραφεις ακουγοντας οτι ειχες γραψει πριν) και να μπορεις να επεξεργαστεις καθε εγγραφη ξεχωριστα...

Εχω χρησιμοποιησει πολλα τετοια (Cakewalk, Cubase, Cool Edit 2, nTrack Studio κλπ κλπ) και τελικα κατεληξα στο Sonar XL 2.0

Ειναι πανευκολο στην χρηση.. (διαλεγεις τρακ για την ηχογραφηση, πατας το ρεκορντ και γραφεις)

Τωρα για το να κατεβασεις απο το ιντερνετ δεν θα στο συνιστουσα.. και σιγουρα το cubase που κατεβασες δεν ειναι ολοκληρομενα.. το ολοκληρομενο ειναι πανω απο 150ΜΒ..

twist 1N my Sobriety:
re paidia help! prosfata prospa8hsa na perasw kapoia track apo 4kanalo sto pc. h diadikasia htan h e3hs... kalwdiaki poy syndeei thn stereo e3odo tou 4kanalou me to mic tou pc kai cool edit. to provlhma htan oti to shma htan poly distorted. xrhsimopoihsa thn mic eisodo giati h e3odos tou 4kanalou proorizetai gia enisxyth kai ap oti 3erw h eisodos line in den enisxyetai.
ti lete? efxaristw...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση