Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...
Λίστα Στούντιο
lk12studio:
--- Παράθεση από: adr1anos στις 18/02/15, 19:42 ---
--- Παράθεση από: lk12studio στις 18/02/15, 15:38 ---Θέλω να μοιραστώ με όλους το lk12studio.com
--- Τέλος παράθεσης ---
Πόσες αίθουσες έχει φίλε μου και σε τί τιμές κυμαίνονται την ώρα?..
--- Τέλος παράθεσης ---
Γεια σου φίλε μου και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Το LK12studio.com βασίζεται στη λογική του project studio δηλαδή την ανάληψη project που αφορούν τον ήχο. Αποτελείται από έναν χώρο ακουστικά μελετημένο που μπορεί να υποστηρίξει ηχογραφήσεις οργάνων (ηλεκτρικές ή ακουστικές κιθάρες, μπάσο, φωνές κλπ) και την μίξη οποιοδήποτε υλικού που έχει ηχογραφηθεί εδώ ή σε άλλο studio. Για την ηχογράφηση drums επιλέγουμε τον χώρο που μας εξυπηρετεί καλύτερα με βάση το είδος μουσικής αλλά και το budget που υπάρχει. Επίσης είναι ιδανικό για pre production.
Αυτό που στην ουσία μπορείς να κάνεις σε εμάς είναι να ολοκληρώσεις μια μουσική παραγωγή έχοντας την υποστήριξή μας τόσο στο τεχνικό κομμάτι (audio engineering) στο καλλιτεχνικό (πχ το ύφος που θες να έχει η παραγωγή) αλλά και στη διαχείριση του κόστους κάτι πολύ σημαντικό δυστυχώς στις μέρες που ζούμε.
Τώρα το να σου πω μια τιμή δεν έχει και πολύ νόημα γιατί συνήθως λειτουργούμε με την λογική του πακέτου. Δηλαδή συζητάμε τι παραγωγή θες να κάνεις και προσπαθούμε να επιλέξουμε λύσεις που να βελτιστοποιούν την αναλογία ποιότητα/κόστους.
Ελπίζω να σε κάλυψα!
Καθόδιος (φλουτσ):
Άρα δεν γίνονται πρόβες στο στούντιο; Έχω την εντύπωση οτι αυτό πρέπει να εννοούσε ο Αδριανός ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
adr1anos:
--- Παράθεση από: Καθόδιος (φλουτσ) στις 20/02/15, 17:34 ---Άρα δεν γίνονται πρόβες στο στούντιο; Έχω την εντύπωση οτι αυτό πρέπει να εννοούσε ο Αδριανός ή τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ακριβώς, το thread αφορά studio για πρόβες, βλέπω ότι ένα παιδί άλλαξε τον τίτλο, τον αλλάζω πάλι στο σωστό.
lk12studio:
Όχι το στούντιο αφορά μουσικές παραγωγές, όχι πρόβες...
Συγνώμη παιδιά είδα τίτλο Λιστα Στουντιο και έγραψα ::)
Συ
OVELLI:
Καλησπέρα σε όλους,
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι διατίθενται γραφεία (15 τ.μ) και χώροι προς ενοικίαση (μίσθωση από 3 μήνες και άνω) σε κτίριο στο Πειραία,στην κεντρική αγορά, για πρόβες μουσικών σε χαμηλές τιμές. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6942595542.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση