Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

Συσκευες εξωτερικες ηχογραφησης ( ψηφιακες/αναλογικες )

<< < (2/21) > >>

D@ve Murray:
Και τα φοστεξ και τα τασκαμ σε αυτα τα χρηματα ειναι περιπου τα ιδια...παντως καλη ποιοτητα δεν θα βρεις...καλυτερα να προσπαθησεις στον υπολογιστη...θα εχεις φυσημα πολυ...

Καρχαρίας:

--- Παράθεση από: Arg0 στις 05/12/03, 16:46 ---Στο κολλεγιο που ειχα χρησιμοποιησει για εργασια ειχαμε TASCAM και μ'αρεσε...
--- Τέλος παράθεσης ---

Ένα TASCAM τετρακάναλο είχα και εγώ.. Το έδωσα, μπορεί να θες αναλογικό αλλά φίλε θέλει πολύ χρήμα κάτι τέτοιο για να πετύχεις ήχο. Καλύτερα να είναι ψηφικά, να έχεις και το κεφάλι σου ύσηχο. Δλδ ένα pcδάκι να κάνεις την δουλειά σου. Μπορείς να κάνεις και περισσότερα πράγματα. Πάρε και ένα μικρό μίκτη αν θες και υσήχασες.

Πάντος αν ενδιαφέρεσαι για τετρακάναλο ακόμα ή γενικά αναλογικούς τρόπους για να γράψεις έχω ένα γνωστο από Αθήνα που πουλάει τέτοια μηχανήματα. Έκανε ανακαίνηση στο στούντιο του και τα πουλάει αυτά. Είναι σε άριστη κατάσταση, τουλάχιστον κάποια που αγόρασα εγώ. Νομίζω το TASCAM το ίδιο με το δικό μου το πούλαγε 150 Ευρώ! Δεν ξέρω αν ήταν και με ποιό πολλά κανάλια.

Devil Driver:
Γεια

Για όσους ξέρουν να μου προτείνουν μια πολυ πολύ φθηνή συσκευή για να ηχογραφώ την κιθάρα μου σε κασέττα απευθείας, όχι τίποτε ιδιαίτερο ούτε τίποτα καλές ποιότητες, απλά για να μη μου φεύγουν οι ιδέες.

Σιδηρόπουλος:
πες budget

Devil Driver:
το πολύ 100 ευρω

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση