Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...

MIDI CONTROLER

<< < (7/7)

Fteo:
Το Cubase αναγνωριζει σαν midi controllers μονο οσυς ειναι συμφωνοι με το προτυπο της mackie. Δεν χρειαζεται βεβαια να παρεις ενα γνησιο mackie controller αλλα υπαρχουν και αλλες εταιριες που βγαζουν μηχανηματα πανω στο παραπανω προτυπο ακομα και η Behringer! Παντως οσο και να το προσπαθεις το M-Audio σου απο οσο ξερω (εχω και εγω την εκδοση 49) ειναι πληρως συμβατο με το Live και το reason. Διαβασα καπου οτι μπορεις να κανεις το Cubase να αναγνωριζει το transport αν στο Synchronization setup κανεις αυτο: Timecode Source->midi Timecode και μετα στο MIDI Timecode Source διαλεξεις το Oxygen. Δεν το εχω δοκιμασει ακομα γιατι το ξεχναω συνεχεια :P. Α και οσον αφορα το τελευταιο σου σχολιο για το Cubase, θα δεις που με τον καιρο παλι εκει θα γυρισεις κ με το Live στο Rewire... Καθε Daw εχει τα υπερ του και τα κατα του, ακομα κ το Live.

nicktgr15:
Χεχε, ευχαριστώ για τις πληροφορίες fteo.  ;D Βασικα τωρα διαβάζω πρώτη φορά για το rewire. Πολύ καλο!  8)
Το cubase το χω παρατήσει για την ώρα και έχω αφιερωθεί αποκλειστικα( ;D) στον Live. Σε κάποια φάση παντως θα δοκιμάσω κι αυτο που λες για τη ρυθμιση.
Το Live ,αν εξαιρέσουμε το κάπως διαφορετικής φιλοσοφίας gui που έχει, το βρίσκω super! 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση