Ειδικά θέματα > Τα καλύτερα...
MIDI CONTROLER
Πέτροc:
... ένας καλός τόπος για δικτυο-αγορές είναι :
http://www.musicians-gear.com/
Στην Αθήνα η "ΕΛΙΝΑ" έχει την Μ-AUDIO ...
Το προσόν της Μ-AUDIO είναι η χαμηλή τιμή των προϊόντων της ... δεν φημίζονται για την ποιότητά τους ... οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν άλλες μάρκες .... (FATAR σίγουρα ...)
Αυτά !! /nEwBiE ;D
freemind:
Δεν εχω να πω τιποτα σε αυτα που λεει ο newbie..( fatar,ε?? ;D που τους στελνεις τους ανθρωπους )!
Απλα να προσθεσω οτι υπαρχουν ακομα και πιο φτηνες λυσεις, της ταξης των 50Ε, και αφορουν midi keyboards της 1 ή 1,5 οκταβας!Πχ η hohner βγαζει τετοια midi κλαβιε!Για περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να πατε στον Διαμαντοπουλο ( θα προτεινα Νακα, αλλα συνηθως ειναι μονο για ενα καλο sex με τους υπαλληλους... )!
ASSOS:
Δεν μου φένεται και πολύ σόϊ το www.musicians-gear.com
Όμως πρέπει να έχει καλές τιμές από ότι είδα.
Έχεις ψωνίσει από εκεί?
Εγώ το κλαβιέ το θέλω για να γράφω αρκετά όργανα και όχι μόνο μπάσο και άλλα που δεν χρειάζονται λεπτομέρεια. Από την άλλη δεν ξέρω παρά ελάχιστα να παίζω πλήκτρα οπότε και μάλλον θα πάρω κάτι από entry level κατηγορία για να πειραματιστώ. Το πρόβλημα είναι ότι θα ήθελα να έχει και να χειρίζωμαι τουλάχιστον τις βασικές παραμέτρους ώστε να μην κάνω μετά πολλές διορθώσεις στο πρόγραμμα.
Τι λέτε για αυτό το Keybord? https://nireas.nakas.gr/Ecom_Nakas/Nakas_Gr/Show_Product.htm?Pnt=M,3,38,0,8693
Η evolution είναι γνωστή μάρκα? Μπααααα... Είναι η ίδια με την Μ-Audio? Γιατί είδα Link στο site της.
Τι σημαίνει Aftertouch ακριβώς?
NikosTs:
Γεια σου ρε Newbie!!! Παιδιά ευχαριστώ με διαφωτίσατε πλήρως!
Τα λέμε...
freemind:
Aftertouch για τα μοντελα της Yamaha ειναι η ευαισθησια του πληκτρου..Και λεω για τη Yamaha, γιατι συνηθως η ιαπωνεζικη εταιρια εχει καποιες παραδοξες μεταφρασεις των ιαπωνεζικων στα αγγλικα...Ισως σε καποιο αλλο κλαβιε, αμερικανικης ή ευρωπαϊκης εταιριας να σημαινει κατι αλλο... :-\
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση