Μουσικά όργανα και εξοπλισμός > Πλήκτρα

Αγορα keyboard η κατι εξωτερικο που να συνδεετε και να δειν

(1/3) > >>

BornFromJukebox:
Καλημερα θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι,καταρχας να πω οτι παιζω πιανο και γενικα φτιαχνω μουσικη μεσω του cubase εδω και 4 χρονια εχω ενα midi keyboard της behringer αυτο με τα 61 πληκτρα.Αλλα επειδη δεν θελω αλλο πια να το συνδεω με τον υπολογιστη για να παιζω μουσικη ετσι θελω η να παρω ενα keyboard που να μην χρειαζετε να το συνδεω με υπολογιστη για να παιζω μουσικη ή καποιο εξωτερικο μηχανημα δεν ξερω αν υπαρχει που να δεινει ηχους στο midi και να μπορω να παιζω με καποιον τετοιο τροπο βεβαια η ολη κατασταση λογω οικονομικης κρισης να φτανει το πολυ τα 200 ευρω αν εχετε κατι να μου προτεινετε θα το εκτιμουσα παρα πολυ.

kkmspm (φλουτσ):
το budget σου ειναι πολυ περιορισμενο για keyboard. Θα σου προτεινα να παρεις κατι αξιοπρεπες μτχ (και παλιο βεβαια) που θα σε καλυψει για τις αναγκες σου. Ας πουμε αυτο:
http://smart.noiz.gr/details.php?id=203949 το οποιο ειναι ενα πολυ παλιο workstation. Βεβαια μην περιμενεις την ποιοτητα το pc σου στους ηχους...

BornFromJukebox:
Δηλαδη για να παρω ενα keyboard καλο ποσα θα πρεπει να διαθεσω ή για κατι εξωτερικο που να δεινει ηχους στο midi keyboard.Βασικα σκεφτομουν ισως και για ενα ηλεκτρικο πιανο σαν αυτο http://santiamusic.com/onlinestore/view_product.php?productid=2547&idcat=22&idsubcat=-1&idsubsubcat=-1&key=238a7f6d32c8c869a2d869b5d6a9867e&secref=efdc8c6cd28cd0adc7b52e75638eb3

kkmspm (φλουτσ):
Α συγνωμη! Δεν καταλαβα καλα...θες να παιζεις πιανο....
Η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι ο καταλληλος για να σε καθοδηγησει...αυτο που εχεις βαλει στο ματι νομιζω οτι ειναι καταλληλο για τη δουλεια που το θες....

BornFromJukebox:
Κανω και τα δυο και φτιαχνω ηλεκτρονικη μουσικη και παιζω πιανο αλλα περισσοτερο παιζω πιανο σκεφτομαι μετο midi να φτιαχνω μουσικη και το πιανο να το εχω για οταν θελω να παιξω καποιο πιο χαλαρο κομματι αν και περισσοτερο ξαχνω να βρω μια λυση για να κανω και τα δυο ξερει καποιος τι μπορω να συνδεσω στο midi keyboard εκτος υπολογιστη που να του δεινει ηχους ;;;  Ευχαριστω παντως για την γρυγορη απαντηση και εξυπηρετηση. ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση